Site icon NEWS ВІТРИНА

Молитва Миколі Чудотворцю про допомогу у роботі та грошах

Робота – невід’ємна частина нашого життя. Вона дає не лише кошти для існування, а й можливість реалізації того творчого потенціалу, який закладено у кожній людині. Не просто знайти хорошу роботу, яка, з одного боку, забезпечувала б матеріальну незалежність, з другого – можливість самореалізації.

Часом пошук роботи триває тривалий час, оскільки перешкод цьому шляху дуже багато: молодим складно знайти хорошу роботу через відсутність досвіду, літнім – через віку; часто людина хоче, щоб взяли на хорошу роботу, але її не влаштовує зарплата. Якщо всі ваші зусилля в такому пошуку не мали успіху, допомагає православна молитва, щоб влаштуватися на роботу.

Молитва Миколі Чудотворцю про роботу

Підносять молитву на пошук хорошої роботи Миколі Чудотворцю, який є нашим заступником та клопотанням перед Господом. Історія його життя свідчить, що святитель Миколай був справжнім трудівником на ниві служіння Господу та його чадам, тобто всім людям.

Він завжди допомагає людям з чистими помислами та щирою вірою, чесним, працьовитим, для яких робота має значення не тільки як спосіб утримання сім’ї, але й щоб не жити у ледарстві, безцільно марнуючи свої здібності та вміння.

О, всесвятий Миколай, угодник прегарний Господь, теплий наш заступник і скрізь у скорботах скорий помічник. Допоможи мені, грішному й похмурому, у справжньому житті, благай Господа Бога дарувати мені залишення всіх моїх гріхів, які згрішили від юності моєї, у всьому житті моїм, діломи, і в поході душі моєї помози ми, окаянному, благай Господа Бога, всієї твори Творця, визволити мене повітряних митарств і вічної муки, нехай завжди прославляю Отця, і Сина, і Святого Духа, і твоє милосердя, . Амінь.

Молитва Миколі Угоднику про допомогу у роботі

Нерідко виникають проблеми у тих, хто вже має роботу. Це можуть бути конфлікти з начальством і з колегами, для яких ви є конкурентом у просуванні кар’єрними сходами.

О, добрий наш пастирю і богомудрий наставнику, святителю Христа Миколая! Почуй нас грішних (імена), що моляться тобі і закликають у допомогу скору твою представництво; бач нас недужих, звідусіль уловлюваних, усякого добра позбавлених і розумом від малодушності потьмарених; Потщі, угодник Божий, не залишити нас у гріховному полоні бути, нехай не будемо в радість ворогом нашим і не помремо в лукавих діяннях наших. Моли за нас негідних Створителя нашого і Владику, Йому ти з безтілесними ликами чекаєш: милостива до нас сотвори Бога нашого в теперішньому житті і в майбутньому віку, нехай віддасть нам по ділам на діло Гості віддасть нам. Бо клопотання на твоє покладання, хвалимось твоїм заступництвом, заступ твоє на допомогу покликаємо, і до пресвятого образу твого припадаюче, допоможи прохіть відпочити, Ні страстів і бід тих, що повстають на нас, так святих твоїх молитв не буде нас напасти, і не забруднимося в грішній грімній землі і в тині пристрастей наших. Молі, святителю Христа Миколая, Христа Бога нашого, нехай дасть нам мирне життя і залишення гріхів, а душам нашим спасіння і велію милість, нині і повсякчас і в віки віків. Амінь.

Exit mobile version