Site icon NEWS ВІТРИНА

Молитва Миколі Чудотворцю виконує бажання

У цьому світі всі чогось хочуть, винятком є хіба що святі люди, які досягли відчуженості від цього світу та повної неупередженості. При цьому дивовижним чином не маючи ніяких потреб, вони прагнуть допомагати іншим і досягати благих цілей. Ось чому молитва Миколі Чудотворцю на бажання може принести вам блага, якщо знати, як звернутися до святого.

Образ святого Миколая Угодника

Його шанують у різних країнах та на території Русі особливо. Він творив безліч чудес, будучи єпископом у своєму невеликому місті, і ще більше створив після того, як залишив світ тлінний. Протягом близько двох тисяч років (святитель народився приблизно через 250 років після Христа) молитва Миколі Чудотворцю виконує бажання допомагає людям у всьому світі, його просять різні представники роду людського:

  • хворі;
  • тужливі;
  • незаможні.

Крім цього, є цілі групи людей, які вдаються до допомоги саме цього святого, серед таких:

  • дорослі, які моляться про дітей;
  • моряки та інші мандрівники;
  • торговці та бізнесмени.

Дуже популярною є молитва Миколі Чудотворцю про виконання бажання заміжжя, оскільки він допомагає самотнім жінкам.

Взагалі, святий вважається одним із найдобріших заступників людських, тому йому моляться за найрізноманітніші. Головне тут – зберігати щирість та віру.

Відмінності молитви та заклинання

Багато віруючих досі мають магічну свідомість і плутають дуже суттєві концепції. Навіть якщо перед вами сильна молитва на виконання бажання Миколі Угоднику не слід вважати такий набір фраз заклинанням або чимось подібним, адже молитва:

  • виконується завжди в результаті з волі Божої, а не того, хто молить;
  • має основною метою підвищення душі, а не здобуття земних благ.

Навіть якщо ви молитеся святому Миколаю Чудотворцю, то все одно звертаєтеся до Господа і справжня навіть дуже потужна молитва, яка виконує бажання, має саме такий механізм, на відміну від заклинань чи чогось подібного, коли звернення може бути до різних (у тому числі й інфернальним) сутностям, які далеко не завжди дбають про благо людське на відміну від святих та Всевишнього.

Як молитися святому Миколаю Чудотворцю

Крім розуміння зазначених раніше пунктів, потрібно також дотримуватися і певної завзятості, і старання. Іноді виконання бажання за один день не відбувається, але, як кажуть священики, таке теж робиться не від потурання Господа, а за потребою. Якщо ви не отримали потрібного одразу, то або недбало молилися, або Господь спеціально трохи відкладає виконання з певних причин, про які згодом дізнаєтесь і ви.

Тому не слід виявляти маловір’я, якщо хочете отримати допомогу від святого Миколая Чудотворця у виконанні бажання. Краще проявити більше старання та дотримуватись умов:

  • усамітнення – наприклад, вдома потрібно влаштовуватися для молитви у тихій та спокійній атмосфері, щоб не відволікатися;
  • зосередження – не слід за молитвою розмірковувати про те, що потрібно зайнятися після або якою буде погода найближчими днями;
  • щирість – молитва є навіть своєрідну роботу душі, завжди потрібно прагнути до вищої віри і щирості;
  • відчуженість – у молитві навіть на тіло не слід звертати увагу, є тільки душа, що волає, і об’єкт волання;
  • старанність – потрібна, як і в будь-якій іншій справі, тільки тут потрібна не «дурна» старанність у прочитанні певної кількості молитов, але більший акцент на якість та працю душі.

Крім цього, потрібно вивчити текст молитов Миколі Чудотворцю на бажання, але починати треба, можливо, і з папірцем.

Молитви на бажання Миколі Чудотворцю

О, всесвятий Миколай, угодник пречудовий Господній, теплий наш заступник, і скрізь у скорботах швидкий помічник! Допоможи мені грішному й похмурому в цьому житті, благай Господа Бога дарувати мені залишення всіх моїх гріхів, які згрішили від юності моєї, у всьому житті моєму, ділом, словом, помислом і всіма моїми почуттями; і під кінець душі моєї допоможи мені окаянному, благай Господа Бога, всієї творіння Творця, визволити мене повітряних поневірянь і вічної муки: нехай завжди прославляю Отця і Сина і Святого Духа, і твоє милосердне заступництво, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

О, добрий наш пастирю і богомудрий наставнику, святителю Христа Миколая! Почуй нас грішних (імена), що моляться тобі і закликають у допомогу скору твою представництво; бач нас недужих, звідусіль уловлюваних, усякого добра позбавлених і розумом від малодушності потьмарених; Потчиться, угодник Божий, не залишити нас у гріховному полоні бути, нехай не будемо в радість ворогом нашим і не помремо в лукавих діяннях наших. Моли за нас негідних Створителя нашого і Владику, Йому ти з безтілесними ликами чекаєш: милостива до нас сотвори Бога нашого в нинішньому житті і в майбутньому віку, нехай віддасть нам по ділам на діло Гості віддасть нам. Бо клопотання на твоє клопотання, хвалимось твоїм заступництвом, заступ твоє на допомогу покликаємо, і до пресвятого образу твого припадаюче, допоможи просимо від нас, нагодуй, Ні страстів і бід тих, що повстають на нас, так святих твоїх молитв не буде нас напасти, і не забруднимося в грішній грімній землі і в тині пристрастей наших. Молі, святителю Христа Миколая, Христа Бога нашого, нехай дасть нам мирне життя і залишення гріхів, а душам нашим спасіння і велію милість, нині і повсякчас і в віки віків. Амінь.

Exit mobile version