Site icon NEWS ВІТРИНА

Сильна молитва Миколі Чудотворцю про заміжжя доньки

Будучи зовсім молодим і навіть у священичому сані, Микола Угодник допомагав іншим і був близький до ідеалу віруючого. Одним з найвідоміших його вчинків у молодості є чудова допомога видати заміж трьох дівчат, з якими був знайомий з дитинства. Саме тому молитва Миколі Чудотворцю про заміжжя вважається особливою благодаттю. Святитель досі доглядає віруючих, про це є безліч свідчень. Допомагає він не лише людям у скрутну хвилину, а й дівчатам, які хочуть знайти сімейне щастя.

Коли потрібно читати молитву про заміжжя

Сучасне суспільство має дуже вільні звичаї, але якщо дивитися на православну традицію, то тут передбачається сімейний уклад, альтернативою якому може бути практично лише чернецтво. Тим більше благом є сім’я для жінки, і багато представниць прекрасної статі дійсно думають, як створити особисте щастя та отримати вірного чоловіка.

Вік та інші фактори тут не мають значення.

Коли жінка відчуває потребу стати вірною дружиною та матір’ю, молитва про заміжжя Миколі Угоднику є цілком актуальною.

Хоча читати молитву святому Миколаю Чудотворцю про допомогу в заміжжі є дієвим методом, потрібно зрозуміти, коли цей спосіб не працює чи навіть буде в чомусь гріховним:

  • коли використовується як приворот і спосіб приворожити обранця чаклунським способом;
  • коли застосовується для того, щоб розлучити чоловіка з іншою жінкою, особливо якщо вони перебувають у шлюбі;
  • коли про створення сім’ї моляться лише для того, щоб досягти корисливих цілей: багатого нареченого, дорогих подарунків, нового майна;
  • коли молитва про швидке заміжжя робиться бездумно і нічого не передбачає про щастя і любов, а має інші цілі: теж мати чоловіка як подруги, вийти заміж як хочуть дорослі, мати можливість користуватися іншою людиною.

Чистота помислів має тут важливе значення і як починати просити про весілля, необхідно зрозуміти свою справжню мотивацію. Все-таки створення сім’ї, згідно з православною традицією, відрізняється від простого соціального чи біологічного акту, у цьому є щось більше.

Вимова молитви за одруження Миколі Чудотворцю

Для того, щоб сильна молитва краще діяла, потрібно просити Миколу Чудотворця про заміжжя відповідним чином. Простіше кажучи, молитва на заміжжя і любов, що дійсно змінює долю, не є просто словами, вони – лише зовнішня оболонка. Насправді в основі праця душі, яка проявляється через молитву. Коли молитеся, треба щиро вірити і звертатися до святителя всією душею.

Не слід уявляти якусь певну людину і, тим більше, бентежити розум, наприклад, наміром вийти заміж за відомого актора чи спортсмена. Ці думки є красою і знищують молитву, Господь краще знає який наречений потрібен і запропонує вам найкращий варіант.

О, великий заступник, архієрею Божий, Ніколає преблаженне, що підсолоджену сяючий чудеса, що закликає ти скорий почутник, і їх прийняв і рятував. ши, від Бога даною Ти чудес і дарів благодаттю! Почуй мене недостойного, з вірою ти закликаюча і молебна тобі приносить спів; бо тобі ходата на прохання до Христа пропоную. О преславний у чудесах, святине висотою! Як маєш сміливість, скоро Владиці встань, і викладай свої руки молебні до Нього простри про мене грішного, і від Нього щедроти благості подай ми, і прийми мене на всі заступи, і у видимих і невидимих свобождая, і тих всіх навіти і злохитрства погубляючи, і тих, що борють мене в усьому житті мого, відбиваючи; гріхом моїм прощання випроси, і спасена мене Христа уявлення і Царства Небесного спроможності влучити за безліч того людинолюбства, Йому личить усяка слава, честь і поклоніння, і Животворним Духом, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Щоб ініціювати благополучне заміжжя дочки, цілком можуть попросити й батьки. Вони повинні читати молитву регулярно, від часу, коли дівчина досягає віку шлюбу. У молитовних проханнях просять часто не про те, щоб одразу знайшовся обранець, але про те, щоби знайшовся саме такий, який зможе створити хорошу сім’ю.

Exit mobile version