Skip to content
NEWS ВІТРИНА
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров’я
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Своїми руками
  • Сім’я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
  • Езотерика
  • Їжа
  • Свята
  • Різне
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

6 чудових страв із сиром для сніданку

admin, 22 Квітня 2023

Зміст

  • 1 Тартинки з полуницею та козячим сиром
  • 2 Омлет із чеддером і червоною цибулею
  • 3 Смажений сендвіч із пармезаном, яблуком і фундуком
  • 4 Тост з авокадо, овечим сиром і яйцем-пашот
  • 5 Печений перець із сирним сиром та окостом
  • 6 Гаряча піта з вершковим сиром і солодким перцем

Їжа

robertss 06.09.2023 Article

Щоб день почався з гарного настрою, відкрийте холодильник і скажіть «ЧИИИИИЗ!». Ароматні страви з тягучим і ніжним сиром забезпечать посмішку надовго навіть похмурого ранку.

Тартинки з полуницею та козячим сиром

Ошатні тартинки з яскравим, сирно-полуничним, смаком можна приготувати не тільки як святковий сніданок: таку смакоту захочеться їсти щоранку.

Тартинки з полуницею і козячим сиром

4 порції, приготування: 30 хв.

  • 250 г листкового бездріжджового тіста
  • 200 г м’якого козячого сиру
  • 100 г полуниці
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 1 ст. л. меду
  • 1 яйце
  • сіль, свіжомелений чорний перець

1 Тісто наріжте на 6 рівних прямокутників. Викладіть на застелене пергаментом деко. Наколіть тісто виделкою.

2. Краї змастіть жовтком. Запікайте за 200 °С до рум’яної скоринки, приблизно 15 хв. Остудіть.

3. Полуницю крупно наріжте. У сковороді розтопіть масло з медом і сіллю. Збільште вогонь до максимального, покладіть полуницю, обсмажте, 2 хв.

4. Намастіть тартинки сиром, на сир викладіть полуницю, полийте соусом зі сковорідки, поперчіть і одразу подавайте.

Омлет із чеддером і червоною цибулею

Замість базиліка можна взяти тархун або зелену цибулю — у омлету вийде трохи інший смак.

Омлет із чеддером і червоною цибулею

2-3 порції, приготування: 15 хв.

  • 6 яєць С0
  • 100 г чеддеру
  • 1 велика червона солодка цибулина
  • 3 гілочки міні-базиліку
  • 3 ст. л. вершкового масла
  • сіль, свіжомелений білий перець

1. У базиліка видаліть стебла. Натріть сир на крупній тертці. Очистіть цибулю та наріжте товстими пір’ям.

2. Збийте яйця з 2 ст. л. води та сіллю з перцем до однорідності. Додайте чеддер і базилік, перемішайте.

3. Розтопіть масло в сковороді з антипригарним покриттям. Покладіть цибулю й обсмажте, 2 хв.

4. Влийте яєчно-сирну масу і смажте, посуваючи лопаткою шматки омлету, що схопилися, щоб на їхнє місце стекли сирі яйця, приблизно 4 хв. Відразу ж подавайте.

Смажений сендвіч із пармезаном, яблуком і фундуком

Такий сендвіч дуже сподобається дітям. Замість яблука можна використовувати груші або айву.

Смажений сендвіч із пармезаном, яблуком і фундуком

2 порції, приготування: 20 хв.

  • 4 шматки білого хліба для сендвічів
  • 100 г пармезану
  • 1 невелике червоне яблуко
  • 50 г несмаженого фундука
  • 1 великий пучок петрушки
  • оливкова олія
  • сіль, свіжомелений чорний перець

1. Фундук насипте на деко рівним шаром, поставте в розігріту до 180 °С духовку, смажте, помішуючи, 10 хв. Потім зсипте гарячі горіхи в кухонний рушник, загорніть, збризніть рушник зверху водою і дайте постояти кілька хвилин.

2. очистіть горіхи від лушпиння, гарненько потерши їх усередині рушника. Акуратно розгорніть рушник і вийміть горіхи. Порубайте їх так, щоб вийшли і великі шматочки, і дрібна крихта.

3. У петрушки видаліть жорсткі кінці стебел, все інше дрібно порубайте. Покладіть зелень у ступку, додайте щедру дрібку солі та розітріть у пасту, підливаючи олію — приблизно 3 ст. л. Змішайте петрушкову пасту з горіхами.

4. Яблуко очистіть від серцевини та наріжте м’якоть якомога тоншими часточками. Збризніть лимонним соком. Наріжте сир тонкими скибочками.

5. Злегка змастіть один бік усіх шматків хліба маслом. На інший бік 4 шматків покладіть скибочки сиру, поверх — скибочки яблук. Другий бік шматків, що залишилися, намажте петрушечно-горіховою пастою.

6. Закрийте сендвічі, з’єднавши шматки хліба. Розігрійте сковорідку на середньому вогні, обсмажте сендвічі з обох боків до золотистої скоринки (сир має розплавитися). Подавайте негайно.

Тост з авокадо, овечим сиром і яйцем-пашот

Супер корисний і водночас ситний сніданок на будь-який день.

Тост з авокадо, овечим сиром і яйцем-пашот

2 порції, приготування: 15 хв.

  • 2 великі шматки цільнозернового хліба
  • 1 велике стигле авокадо
  • 100 г твердого овечого сиру
  • 2 великих яйця
  • вершкове масло
  • сіль
  • зелений соус табаско, свіжомелений чорний перець за бажанням

1. Змастіть вершковим маслом центр 2 шматків плівки 30х30 см, посоліть. Покладіть плівку в мисочки, щоб краї звисали, у кожну акуратно розбийте по яйцю. Зберіть звисаючі краї плівки, видаліть зайве повітря, закрутіть плівку і зав’яжіть. Опустіть яйця в плівці в слабо киплячу воду на 4 хв.

2. Настрогайте овечий сир ножем для чищення овочів тонкими скибочками. Підсмажте з хліба тости, змастіть маслом. Авокадо очистіть і тонко наріжте.

3. Викладіть на тости авокадо і яйце-пашот, на пашот — ще по скибочці масла. Посипте сиром. Одразу ж подавайте з соусом табаско, за бажанням.

Печений перець із сирним сиром та окостом

Для вегетаринаського варіанта замість окосту візьміть в’ялені помідори.

Печений перець із сирним сиром та окостом

2-3 порції , приготування: 30 хв.

  • 3 солодких перці
  • 200 г м’якого сирного сиру
  • 200 г тонких скибочок окосту
  • рослинна олія

1. очистіть солодкі перці, розрізавши їх уздовж навпіл. Змастіть олією, запікайте в духовці під сильно розігрітим грилем шкіркою догори 20 хв.

2. Готові перці складіть у миску, закрийте, залиште на 15-20 хв., потім акуратно очистіть і обсушіть.

3 Наріжте окіст дрібними кубиками, змішайте з сиром. Змащуйте смужки перцю з внутрішньої сторони шинково-сирною масою, згортайте в рулетик. Одразу ж подавайте.

Гаряча піта з вершковим сиром і солодким перцем

Таку начинку можна загорнути і в тандирний тонкий лаваш «конвертом».

Гаряча піта з вершковим сиром і солодким перцем

2-4 порції,, приготування: 15 хв.

  • 2 коржі піти
  • 200 г м’якого вершкового сиру
  • 3 ст. л. жирної сметани
  • 1 великий червоний солодкий перець
  • 4 стебла зеленої цибулі
  • 1 ч. л. — 1 ст. л. гірчиці
  • сіль, свіжомелений чорний перець

1. очистіть від насіння і плодоніжок перець, видаліть білі перегородки. Наріжте м’якоть дуже дрібними (2-3 мм) кубиками.

2. подрібніть зелену цибулю. Змішайте кінзу і перець, трохи посоліть. Змішайте сметану з гірчицею за смаком, потім із вершковим сиром. Поперчіть. Перемішайте сирну масу із солодким перцем і зеленою цибулею.

3. Розріжте піти навпіл і підсмажте трохи в тостері. Потім акуратно розкрийте половинки піт, дайте вийти парі, промажте зсередини начинкою і подавайте

Читайте також:
  1. 8 смачних страв із кето-дієти для схуднення
  2. 5 ідеальних поєднань із крабом для святкового столу
  3. 5 страв із книг про Гаррі Поттера, які можна легко приготувати вдома
  4. Австрійський штрудель із яблуками
  5. 7 страв із хурми, які зроблять новорічні канікули незабутніми
  6. Ананас для схуднення: правда чи вигадка
  7. 8 страв із яєць, про які ми забуваємо, а даремно
  8. 9 найсмачніших страв із кукурудзою в качанах
  9. Анджеліні – 45! Нещасливе дитинство і дивна дієта головної ягідки Голлівуду
  10. Азовська тарань із Таганрога, жирна родичка вобли
  11. Англійський сендвіч із яйцем
  12. 9 недорогих смачних страв із консервованим тунцем для обідів і вечерь
  13. 6 дуже смачних страв із кисломолочними продуктами для літнього сніданку
  14. Авелук із волоськими горіхами
  15. 5 страв із чорної смородини для економної господині
  16. 6 простих страв із сиру, які ви ще не куштували
  17. Авелук – що це таке? Як приготувати авелук смачно та просто
  18. Азербайджанські кутаби із зеленню
  19. Анківський пиріг для Льва Толстого
  20. 7 дуже швидких страв із полуницею на сніданок
  21. 9 чудових ароматних пирогів із мандаринами, обирайте найкращий
  22. 9 простих, але дуже ефектних страв із винограду. Дивуйте гостей!
  23. Ананасовий пунш із цитрусовою горілкою
  24. Азербайджанський плов із куркою
  25. 14 страв на вечерю від зіркових шеф-кухарів для домашнього використання
  26. 5 цікавих страв із шиїтаке
  27. 20 найкращих страв з усього світу – тепер про них знаєте і ви
  28. Адвент календар для дітей, завдання, подарунки та частування – все домашнє
  29. 7 недорогих смачних страв із грудки індички, які можна швидко приготувати на канікулах
  30. 5 страв для святкового фуршету на роботі
Їжа дляізЇжасиромсніданкустравчудових

Навігація записів

Previous post
Next post

Актуальне

  • Обзор телефона Xiaomi Redmi Note 14 4G
  • Что нужно знать о различиях между просекко и шампанским
  • Автомобільні та промислові (тягові) акумулятори: чому варто купувати лише якісну продукцію
  • Роллы в Харькове: гастрономические истории от MAFIA
  • На что обратить внимание при выборе клиники для лечения алкозависимости

Архіви

  • Травень 2025
  • Квітень 2025
  • Березень 2025
  • Лютий 2025
  • Січень 2025
  • Грудень 2024
  • Листопад 2024
  • Жовтень 2024
  • Вересень 2024
  • Серпень 2024
  • Липень 2024
  • Червень 2024
  • Травень 2024
  • Квітень 2024
  • Березень 2024
  • Лютий 2024
  • Листопад 2023
  • Жовтень 2023
  • Вересень 2023
  • Серпень 2023
  • Липень 2023
  • Червень 2023
  • Травень 2023
  • Квітень 2023
  • Березень 2023
  • Лютий 2023
  • Січень 2023
  • Грудень 2022
  • Листопад 2022
  • Жовтень 2022
  • Вересень 2022
  • Серпень 2022
  • Липень 2022
  • Червень 2022
  • Травень 2022
  • Квітень 2022
  • Березень 2022
  • Лютий 2022
  • Січень 2022
  • Грудень 2021
  • Листопад 2021
  • Жовтень 2021
  • Вересень 2021
  • Серпень 2021
  • Липень 2021
  • Червень 2021
  • Травень 2021
  • Квітень 2021
  • Березень 2021
  • Лютий 2021
  • Січень 2021
  • Грудень 2020
  • Листопад 2020
  • Жовтень 2020
  • Вересень 2020
  • Серпень 2020
  • Липень 2020
  • Червень 2020
  • Травень 2020
  • Квітень 2020
  • Березень 2020
  • Лютий 2020
  • Січень 2020
  • Грудень 2019
  • Листопад 2019
  • Жовтень 2019
  • Вересень 2019
  • Серпень 2019
  • Липень 2019
  • Червень 2019
  • Травень 2019
  • Квітень 2019
  • Березень 2019
  • Лютий 2019
  • Січень 2019
  • Грудень 2018
  • Листопад 2018
  • Жовтень 2018
  • Вересень 2018
  • Серпень 2018
  • Липень 2018
  • Червень 2018
  • Травень 2018
  • Квітень 2018
  • Березень 2018
  • Лютий 2018
  • Січень 2018
  • Грудень 2017
  • Листопад 2017
  • Жовтень 2017
  • Вересень 2017
  • Серпень 2017
  • Липень 2017
  • Червень 2017
  • Травень 2017
  • Квітень 2017
  • Березень 2017
  • Лютий 2017
  • Січень 2017
  • Грудень 2016
  • Листопад 2016
  • Жовтень 2016
  • Вересень 2016
  • Серпень 2016
  • Липень 2016
  • Червень 2016
  • Травень 2016
  • Квітень 2016
  • Березень 2016
  • Лютий 2016
  • Січень 2016
  • Грудень 2015
  • Листопад 2015
  • Жовтень 2015
  • Вересень 2015
  • Серпень 2015
  • Липень 2015
  • Червень 2015
  • Травень 2015
  • Квітень 2015
  • Березень 2015

Категорії

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Езотерика
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров'я
  • Їжа
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Різне
  • Своїми руками
  • Свята
  • Сім'я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
Мапа сайту
©2025 NEWS ВІТРИНА
Go to mobile version