Skip to content
NEWS ВІТРИНА
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров’я
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Своїми руками
  • Сім’я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
  • Езотерика
  • Їжа
  • Свята
  • Різне
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

Айсбан, свинячі ніжки по-німецьки

admin, 2 Вересня 2023

Їжа

robertss 14.09.2023 Article

Айсбан — м’ясний спеціалітет із Німеччини. Готується зі свинячої рульки. Дуже ситна страва не на кожен день.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • цукор — 0,5 ст. л.
  • свинячі ніжки — 2 шт.
  • цибуля дрібна — 1 шт.
  • олія рослинна — 1 ст. л.
  • перець чорний горошком — 10 г
  • капуста свіжа — 0,5 качана
  • лист лавровий — 4-5 шт.
  • сіль — за смаком
  • консервовані помідори — 400 г
  • часник — 0,5 головки
  • ковбаски мисливські — 5-6 шт.
  • сушене насіння кропу — 0,5 ч. л.
  • квашена капуста — 600 г
  • сушений чебрець — 1 ч. л.
  • майоран — 1 ч. л.

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Свинячі ніжки ретельно вимити й очистити від щетини. Відварювати в киплячій підсоленій воді протягом 2 год.

Часник очистити, дрібно нарізати. Ніжки вийняти з каструлі, обсушити, покласти в миску, посипати часником, сіллю і перцем. Накрити і поставити в холодильник на ніч.

Наступного дня цибулю очистити й нарізати тонкими півкільцями. У сковорідці розігріти олію й обсмажити цибулю, 7-8 хв.

Нарізати ковбаски навскоси на скибочки. Свіжу капусту тонко нашаткувати.

Змішати кислу та свіжу капусту з цукром, цибулею, ковбасками та насінням кропу. Консервовані томати нарізати шматочками.

Розігріти духовку до 190°C. Застелити глибоке деко великим шматком пергаменту, зробивши високі борти. Викласти на папір підготовлену капусту з ковбасками, свинячі ніжки і томати разом із соком. Посипати майораном, чебрецем, покласти лаврове листя і перець горошком. Щільно накрити ніжки шматком фольги і поставити томитися в духовку на 1,5 год. За 15 хв. до готовності фольгу зняти.

Час готування



2 год 30 хв



Кількість порцій



Складність приготування



Вегетаріанське



На одну порцію:



«Колекція рецептів»



№04 (108) лютий 2011



Якщо ви помітили помилку або неточність, будь ласка, пишіть коментар, ми обов’язково відповімо.

Ключові слова



Ілюстрації до матеріалу: ТОВ «Видавничий дім «Гастроном»

Наскільки ймовірно, що за нагоди ви порекомендуєте Gastronom.ru друзям і знайомим?

точно НЕ порекомендую



точно порекомендую

Дякую! Ваша думка важлива для нас.

СХОЖІ МАТЕРІАЛИ

середньо

Холодець останнім часом незаслужено втрачає звання царя святкового столу. Одні не хочуть, щоб його .

легко

Бобові дуже багаті вітамінами і мінералами, в них дуже багато білка і клітковини. Крім того, вони .

Традиційні закуски до пива — свинячі або баранячі реберця. Їх можна посмажити на грилі або просто на .

Пиво може бути чудовим інгредієнтом для приготування страв. Завдяки пиву кухня, звісно, стає .

Знаменитий ельзаський шукрут приготувати не дуже складно: капусту приправляють часником, кмином і .

КОМЕНТАРІЇ



Юрій 6 січня 2014 року

Коли металообробка ще не досягла нинішніх висот, полози для ковзанів, на яких німці і в ті стародавні часи любили поганяти замерзлими озерами, виготовляли зі стегнової свинячої кістки — вона найтвердіша. Називали полози «айсбан«. Ну а пізніше ця назва перейшла у власне ім’я однієї з найвідоміших німецьких страв.

Юрій 6 січня 2014 року

Саме за схожим рецептом готували айсбан у Бад Зааров-Пісков, у нас там був профілакторій, а жив я на півночі, і там ця страва не культивувалася. У профілакторій з’їжджалися наші льотчики з усієї НДР і підтверджували ідентичність рецепта, за винятком гарніру і салату в страві. Багато було й колег із Цербста.

Гість 27 грудня 2013 року

за п’ять років відвідування гаштетів у Цербсті я жодного разу не їв такого айсбана, а ось свиняча рулька з квашеною капустою була в меню завжди і неодноразово поїдалася, також і в Берліні, і це завжди було айбан

Гість 24 жовтня 2013 року

Гевурці — це, судячи з усього, Gewuerz — спеції (ось така вона, російська німецька мова), і, до речі, дорога редакція, так, мав рацію попередній гість — Eisbein — Айсбайн, а айсбан — це ковзанка 🙂

Альона Спіріна 17 червня 2013 року

Шановний госте, може, поясните, що таке «гевурці»?

Гість 16 червня 2013 року

Люди, так-то айсбайн ( eisbein ) eis-лід , bein-нога . За вашим виходить, що подають до пива замарожену ногу . Так-то це називається —Schweins- Haxe —незнаю як по-російськи це перекласти, але це спеціалєтет Deutschland, свиняча ніжка в гевурцах до пива —-ВОТ .

Гість 25 січня 2013 року

Скажіть, як подавати цю страву? Як ділити ніжку на 3 частини. Адже вказано, що рецепт на 6 порцій?

Гість 31 травня 2012

Правильніше було б написати айсбайн, байн — у перекладі з німецької — ніжка… Відварені свинячі ніжки і є, поряд із ковбасками, основою цієї страви…

Мирон Химинець 28 лютого 2012 року

Я вважаю, що відварювати м’ясо — будь-то ніжки, реберця (а відварюють, щоб були м’якими), але не враховують одну ДУЖЕ ВАЖЛИВУ ПІДСТАВУ! При варінні БУДЬ-ЯКОГО продукту весь ,,ЦИМУС,,йде у воду, і. виливається. Я роблячи схожу страву просто тушкую м’ясо в невеликій кількості води, додаючи цибулю, часник, кмин і майоран. Наприкінці випарюю воду до кінця, і будь ласка — є в наявності готовий, м’який, соковитий продукт (просочений відповідними спеціями), і всі смаки залишилися в м’ясі. Спробуйте приготувати за моїм і побачите РІЗНИЦЮ! Приємного апетиту, ШЕФ.

Читайте також:
  1. Аджапсандал на мангалі
  2. Азербайджанський плов із куркою
  3. Аджика з чорноплідної горобини
  4. Аджика з баклажанами по-краснодарськи
  5. Аджапсандалі по-грузинськи
  6. Аджика на зиму з Абхазії, Владивостока, Краснодара та інших місць Росії, 7 перевірених рецептів
  7. Аджика з хроном
  8. Адигейський сир
  9. Авелук – що це таке? Як приготувати авелук смачно та просто
  10. Абрикосовий лікер
  11. Азіатська кухня
  12. Адигейська сіль
  13. Австрійський штрудель із яблуками
  14. Азербайджанська кухня. Рецепти
  15. Абрикосовий компот
  16. Абруццо: що подивитися і що спробувати
  17. Адріан Кетглас
  18. Адамове яблуко, що це таке і чи можна його з’їсти
  19. Адвент календар для дітей, завдання, подарунки та частування – все домашнє
  20. Авокадо з артишоками
  21. Аварський хінкал
  22. Ажурні млинці на молоці з дріжджами
  23. Азербайджанські кутаби із зеленню
  24. Абрикоси: користь і шкода, чому їх обов’язково їсти в червні
  25. Адигейські рецепти
  26. Авелук із волоськими горіхами
  27. Аджика, грузинська й абхазька приправа
  28. Аджапсандалі з картоплею
  29. Абхазька зелена аджика Абхазька зелена аджика
  30. Адана кебаб або адана думур кебаб (Аdana kebabi)
Їжа Айсбан,Їжаніжкипо-німецькисвинячі

Навігація записів

Previous post
Next post

Актуальне

  • Интеллектуальные телевизоры Samsung: на что они способны
  • Обзор телефона Xiaomi Redmi Note 14 4G
  • Что нужно знать о различиях между просекко и шампанским
  • Автомобільні та промислові (тягові) акумулятори: чому варто купувати лише якісну продукцію
  • Роллы в Харькове: гастрономические истории от MAFIA

Архіви

  • Травень 2025
  • Квітень 2025
  • Березень 2025
  • Лютий 2025
  • Січень 2025
  • Грудень 2024
  • Листопад 2024
  • Жовтень 2024
  • Вересень 2024
  • Серпень 2024
  • Липень 2024
  • Червень 2024
  • Травень 2024
  • Квітень 2024
  • Березень 2024
  • Лютий 2024
  • Листопад 2023
  • Жовтень 2023
  • Вересень 2023
  • Серпень 2023
  • Липень 2023
  • Червень 2023
  • Травень 2023
  • Квітень 2023
  • Березень 2023
  • Лютий 2023
  • Січень 2023
  • Грудень 2022
  • Листопад 2022
  • Жовтень 2022
  • Вересень 2022
  • Серпень 2022
  • Липень 2022
  • Червень 2022
  • Травень 2022
  • Квітень 2022
  • Березень 2022
  • Лютий 2022
  • Січень 2022
  • Грудень 2021
  • Листопад 2021
  • Жовтень 2021
  • Вересень 2021
  • Серпень 2021
  • Липень 2021
  • Червень 2021
  • Травень 2021
  • Квітень 2021
  • Березень 2021
  • Лютий 2021
  • Січень 2021
  • Грудень 2020
  • Листопад 2020
  • Жовтень 2020
  • Вересень 2020
  • Серпень 2020
  • Липень 2020
  • Червень 2020
  • Травень 2020
  • Квітень 2020
  • Березень 2020
  • Лютий 2020
  • Січень 2020
  • Грудень 2019
  • Листопад 2019
  • Жовтень 2019
  • Вересень 2019
  • Серпень 2019
  • Липень 2019
  • Червень 2019
  • Травень 2019
  • Квітень 2019
  • Березень 2019
  • Лютий 2019
  • Січень 2019
  • Грудень 2018
  • Листопад 2018
  • Жовтень 2018
  • Вересень 2018
  • Серпень 2018
  • Липень 2018
  • Червень 2018
  • Травень 2018
  • Квітень 2018
  • Березень 2018
  • Лютий 2018
  • Січень 2018
  • Грудень 2017
  • Листопад 2017
  • Жовтень 2017
  • Вересень 2017
  • Серпень 2017
  • Липень 2017
  • Червень 2017
  • Травень 2017
  • Квітень 2017
  • Березень 2017
  • Лютий 2017
  • Січень 2017
  • Грудень 2016
  • Листопад 2016
  • Жовтень 2016
  • Вересень 2016
  • Серпень 2016
  • Липень 2016
  • Червень 2016
  • Травень 2016
  • Квітень 2016
  • Березень 2016
  • Лютий 2016
  • Січень 2016
  • Грудень 2015
  • Листопад 2015
  • Жовтень 2015
  • Вересень 2015
  • Серпень 2015
  • Липень 2015
  • Червень 2015
  • Травень 2015
  • Квітень 2015
  • Березень 2015

Категорії

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Езотерика
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров'я
  • Їжа
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Різне
  • Своїми руками
  • Свята
  • Сім'я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
Мапа сайту
©2025 NEWS ВІТРИНА
Go to mobile version