Skip to content
NEWS ВІТРИНА
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров’я
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Своїми руками
  • Сім’я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
  • Езотерика
  • Їжа
  • Свята
  • Різне
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

Алича і слива ткемалі

admin, 1 Січня 2023

Їжа

robertss 14.09.2023 Article

Алича, вона ж ткемалі — кисла слива, найважливіший інгредієнт для супів, основних і солодких страв у кухні народів Кавказу, Середньої Азії та Криму. Сезон аличі — червень-липень. З аличі готують кислий соус, який у Грузії називають ткемалі. Аличу дуже часто використовують .

Відфільтрувати рецепти в добірці



Назва рецепта



Бажані інгредієнти



Виключити інгредієнти



Час приготування



Вегетаріанське



Джерело рецепта

Показати всі категорії

середньо

Суп харчо класичний з рисом люблять дуже багато людей, а ось готувати вдома не наважуються, вважаючи, що .

середньо

Про найправильніший рецепт супу харчо по-грузинськи можна сперечатися нескінченно, як і про спосіб .

середньо

Цей чудовий класичний соус ткемалі названо на честь одного з численних видів сливи .

легко

Класичний соус ткемалі готується з аличі буквально за 5 кроків. Пошук аличі та її .

легко

Чи варто готувати соус ткемалі на зиму, якщо в магазині завжди можна купити щось подібне? Впевнені, .

середньо

Як приготувати соус ткемалі в домашніх умовах, відмінно знає будь-яка грузинська господиня, тим паче, що .

венерик 19 серпня 2021

середньо

Чи знаєте ви, як правильно готувати смачний суп харчо? Упевнені, що знайдеться чимало кулінарів, які .

середньо

Можна багато і палко сперечатися, чи правильно готувати суп харчо з томатною пастою чи ні, але ми б .

легко

Якщо перед вами на столі стоїть димлячий шматок засмаженого м’яса, що може бути краще, ніж .

складно

В Азербайджані лявангі готують чи не в кожному будинку, причому кожна господиня вважає свій .

легко

Соус ткемалі — грузинська приправа до м’ясних і рибних страв, гарнірів, приготована з аличі. А .

Тетяна Небландинка 28 серпня 2015 року

середньо

Алсу Муфтахова 3 серпня 2015 року

середньо

Victory_L 10 липня 2014

легко

Ніно Н. 11 травня 2014 року

легко

середньо

Гострий суп харчо — одна з класичних страв грузинської кухні, до того ж найзнаменитіших та найулюбленіших за .

середньо

Цю традиційну грузинську весняну страву дуже часто подають на Великдень. Її роблять із ягнятини або ягнятини .

легко

Кюфта-бозбаш — різновид класичного супу, який відрізняється від «старшого брата» додаванням у .

середньо

середньо

середньо

Світлана Горбуненко 26 вересня 2011 року

середньо

легко

alina-m 26 липня 2011 року

легко

Анастасія Кудрявцева 24 березня 2011 року

середньо

Світлана Горбуненко 11 березня 2011 року

середньо

На нашій сімейній кухні м’ясо птиці є фаворитом. Воно дуже смачне, корисне, і легко готується.

Світлана Горбуненко 3 березня 2011 року

середньо

prokudina.zhanna 30 січня 2011 року

середньо

легко

легко

складно

середньо

zero 25 вересня 2008 року

легко

середньо

легко

Алича, вона ж ткемалі — кисла слива, найважливіший інгредієнт для супів, основних і солодких страв у кухні народів Кавказу, Середньої Азії та Криму. Сезон аличі — червень-липень.

З аличі готують кислий соус, який у Грузії називають ткемалі. Аличу дуже часто кладуть у харчо. З неї роблять кислий лаваш — тклапі, який також використовують для приготування супів і других страв.

З аличі, нарешті, можна зробити чудове варення.

Ось деякі рецепти страв з аличею, а також із соусом ткемалі і тклапі.

Ключові слова



Якщо ви помітили помилку або неточність, будь ласка, повідомте нам .



СХОЖІ МАТЕРІАЛИ

легко

Класичний соус ткемалі готується з аличі буквально за 5 кроків. Пошук аличі та її .

Ткемалі (груз. ტყემალი) — грузинський соус із кислої сливи ткемалі (аличі). Соус ткемалі в основному .

середньо

Цей чудовий класичний соус ткемалі названо на честь одного з численних видів сливи .

Читайте також:
  1. Аджапсандалі з картоплею
  2. Адигейські рецепти
  3. Баранина з тархуном і ткемалі (Чакапулі)
  4. Авокадо з артишоками
  5. Аварський хінкал
  6. Ажурні млинці на молоці з дріжджами
  7. Аджика на зиму з Абхазії, Владивостока, Краснодара та інших місць Росії, 7 перевірених рецептів
  8. Алича
  9. Адигейська сіль
  10. Адана кебаб або адана думур кебаб (Аdana kebabi)
  11. Аджапсандал на мангалі
  12. Адвент календар для дітей, завдання, подарунки та частування – все домашнє
  13. Адамове яблуко, що це таке і чи можна його з’їсти
  14. Адріан Кетглас
  15. Абрикосовий компот
  16. Абрикосовий лікер
  17. Аджика з чорноплідної горобини
  18. Авелук із волоськими горіхами
  19. Аджика з баклажанами по-краснодарськи
  20. Авелук – що це таке? Як приготувати авелук смачно та просто
  21. Абруццо: що подивитися і що спробувати
  22. Аджика з хроном
  23. Аджапсандалі по-грузинськи
  24. Австрійський штрудель із яблуками
  25. Адигейський сир
  26. Слива
  27. Абхазька зелена аджика Абхазька зелена аджика
  28. Абрикоси: користь і шкода, чому їх обов’язково їсти в червні
  29. Аджика, грузинська й абхазька приправа
  30. Азербайджанські кутаби із зеленню
Їжа АличаЇжаСливаткемалі

Навігація записів

Previous post
Next post

Актуальне

  • Корпоративное обучение английскому: как это скажется на вашем бизнесе
  • Сверла: незаменимые помощники в деле точных отверстий
  • Требования к оформлению курсовой работы в медицинских вузах: практические советы
  • Чем особенно женское нижнее белье от интернет-магазина Kleo
  • Які переваги пропонує якісний лазерний рівень

Архіви

  • Липень 2025
  • Червень 2025
  • Травень 2025
  • Квітень 2025
  • Березень 2025
  • Лютий 2025
  • Січень 2025
  • Грудень 2024
  • Листопад 2024
  • Жовтень 2024
  • Вересень 2024
  • Серпень 2024
  • Липень 2024
  • Червень 2024
  • Травень 2024
  • Квітень 2024
  • Березень 2024
  • Лютий 2024
  • Листопад 2023
  • Жовтень 2023
  • Вересень 2023
  • Серпень 2023
  • Липень 2023
  • Червень 2023
  • Травень 2023
  • Квітень 2023
  • Березень 2023
  • Лютий 2023
  • Січень 2023
  • Грудень 2022
  • Листопад 2022
  • Жовтень 2022
  • Вересень 2022
  • Серпень 2022
  • Липень 2022
  • Червень 2022
  • Травень 2022
  • Квітень 2022
  • Березень 2022
  • Лютий 2022
  • Січень 2022
  • Грудень 2021
  • Листопад 2021
  • Жовтень 2021
  • Вересень 2021
  • Серпень 2021
  • Липень 2021
  • Червень 2021
  • Травень 2021
  • Квітень 2021
  • Березень 2021
  • Лютий 2021
  • Січень 2021
  • Грудень 2020
  • Листопад 2020
  • Жовтень 2020
  • Вересень 2020
  • Серпень 2020
  • Липень 2020
  • Червень 2020
  • Травень 2020
  • Квітень 2020
  • Березень 2020
  • Лютий 2020
  • Січень 2020
  • Грудень 2019
  • Листопад 2019
  • Жовтень 2019
  • Вересень 2019
  • Серпень 2019
  • Липень 2019
  • Червень 2019
  • Травень 2019
  • Квітень 2019
  • Березень 2019
  • Лютий 2019
  • Січень 2019
  • Грудень 2018
  • Листопад 2018
  • Жовтень 2018
  • Вересень 2018
  • Серпень 2018
  • Липень 2018
  • Червень 2018
  • Травень 2018
  • Квітень 2018
  • Березень 2018
  • Лютий 2018
  • Січень 2018
  • Грудень 2017
  • Листопад 2017
  • Жовтень 2017
  • Вересень 2017
  • Серпень 2017
  • Липень 2017
  • Червень 2017
  • Травень 2017
  • Квітень 2017
  • Березень 2017
  • Лютий 2017
  • Січень 2017
  • Грудень 2016
  • Листопад 2016
  • Жовтень 2016
  • Вересень 2016
  • Серпень 2016
  • Липень 2016
  • Червень 2016
  • Травень 2016
  • Квітень 2016
  • Березень 2016
  • Лютий 2016
  • Січень 2016
  • Грудень 2015
  • Листопад 2015
  • Жовтень 2015
  • Вересень 2015
  • Серпень 2015
  • Липень 2015
  • Червень 2015
  • Травень 2015
  • Квітень 2015
  • Березень 2015

Категорії

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Езотерика
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров'я
  • Їжа
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Різне
  • Своїми руками
  • Свята
  • Сім'я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
Мапа сайту
©2025 NEWS ВІТРИНА
Go to mobile version