Skip to content
NEWS ВІТРИНА
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров’я
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Своїми руками
  • Сім’я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
  • Езотерика
  • Їжа
  • Свята
  • Різне
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

Апельсинові цукати в шоколаді, що піднімають настрій

admin, 10 Лютого 2023

Їжа

robertss 18.09.2023 Article

Цукати вже самі по собі є чудовою прикрасою солодких страв. Вони схожі на шматочки різнокольорового скла, часом прозорого, а іноді й матового. Апельсинові цукати можна їсти просто так, але якщо занурити їх у шоколад, то виходить супер десерт, що піднімає настрій. До речі, такі цукати — чудовий їстівний подарунок.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • шоколадні пластівці — 100 г
  • цукор — 1 кг
  • апельсин — 6 великих
  • шоколад (70% какао) — 300 г

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Апельсини вимити, зняти за допомогою ножа шкірку разом із білою частиною. Нарізати кірки соломкою (7 см завдовжки і 0,8 см завтовшки), залити 500 мл води і варити 10 хв, злити і повторити ще 2 рази, щоб із цедри пішла гіркота.

Залити підготовлені кірки 1 л холодної води, додати 250 г цукру, варити на середньому вогні 20 хв. Додати ще 250 г цукру, варити 15 хв. Повторити операцію ще двічі, використавши весь цукор.

Щоб під час глазурування сироп не зіпсував шоколад, після варіння відкинути цукати на сито, щоб стік сироп, потім промокнути серветкою. Темперувати шоколад.

Глазурувати цукати, занурюючи їх у рідкий шоколад. Струсити зайвий шоколад, щоб не було патьоків, і посипати зверху шоколадними пластівцями. Залишити до повного застигання шоколаду.

Час готування



2 год 30 хв



Кількість порцій



Складність приготування



На одну порцію:



«Гастрономъ»



Якщо ви помітили помилку або неточність, будь ласка, пишіть коментар, ми обов’язково відповімо.

Ключові слова



Ілюстрації до матеріалу: ТОВ «Видавничий дім «Гастроном»

Наскільки ймовірно, що за нагоди ви порекомендуєте Gastronom.ru друзям і знайомим?

точно НЕ порекомендую



точно порекомендую

Дякую! Ваша думка важлива для нас.

СХОЖІ МАТЕРІАЛИ

складно

Якщо ваші близькі одного разу спробують домашні цукерки, то ви будете просто приречені готувати їх .

легко

середньо

КОМЕНТАРІЇ



Ірина 30 жовтня 2019 року

Цукати процес не швидкий. Але результат того вартий. Можна зробити за раз багато і потім весь рік робити випічку і десерти з цукатами)))

Ольга З. 4 грудня 2018 року

Rita Pirko, читайте про темперування тут: https://www.gastronom.ru/text/temperirovanie-shokolada-doma-1010681

Rita Pirko 4 грудня 2018 року

Темперування — це процес плавлення і повторної кристалізації какао-масла в шоколаді. Темперування — це контроль температури шоколаду. Без нього шоколад не схопиться, буде швидко танути або ламатися. Тому вам знадобиться кулінарний термометр. Вам потрібно зробити три кроки: розплавити, остудити та нагріти шоколад. Кожен етап вимагає ретельної підготовки та неодноразової практики. Якщо не вийшло з першої спроби, не впадайте у відчай! І ще один важливий момент: для кожного виду шоколаду потрібні свої температурні режими.

orodionova 1 лютого 2013 року

Для Гостя, який залишив коментар 31.01.2013 20:40:14 Так, темперувати — це і означає розтопити на водяній бані.

Гість 31 січня 2013 року

«Темперувати шоколад» Темперувати — це? Розтопити, чи що?

Адміністратор web-порталу Gastronom.ru 14 грудня 2009 року

Госте, дякую за зауваження — цукру 1 кг. Виправили!

Гість 8 грудня 2009

звідки взялося 250 гр цукру і потім знову + 250 гр цукру? в інгредієнтах написано всього 100 гр!

НАЙТИ РЕЦЕПТ



Продукти від А до Я

Все про продукти: як вибирати, як зберігати, як готувати; сезонність, сорти, корисність, кулінарне використання

Читайте також:
  1. Бальзамічний оцет – що це таке і навіщо він потрібен
  2. 10 прав споживачів, про які має знати кожен. Що робити, якщо ваші права порушують?
  3. 10 продуктів, що розріджують кров і перешкоджають утворенню тромбів
  4. Апельсинові оладки
  5. 7 продуктів, що позбавляють від перегару
  6. Аварський хінкал
  7. Апельсинові пироги, 8 рецептів, які подарують щастя
  8. 10 продуктів, що підвищують настрій
  9. Бананове молоко: що це таке і в чому його користь
  10. Авокадо, що за фрукт, у чому користь і як його готувати
  11. Баскський чізкейк, що в ньому особливого і як готувати палений чізкейк, від якого всі в захваті
  12. 9 варіантів солянки на сковорідці, такої, що пальчики оближеш
  13. 7 принципів правильного харчування: коли що їсти та їсти
  14. 22.02.2022 – особлива дзеркальна дата. Що потрібно встигнути зробити в найсприятливіший день року
  15. Батат: що і як приготувати з солодкої картоплі
  16. 7 доказів, що вівсянка – найкращий сніданок
  17. Алергія на холод на руках і обличчі взимку, що з нею робити і як лікувати
  18. Абрикосовий лікер
  19. Аль денте, що означає насправді, як досягти ідеального результату
  20. Абруццо: що подивитися і що спробувати
  21. 5 причин їсти диню, щоб зберегти здоров’я і гарний настрій
  22. Адамове яблуко, що це таке і чи можна його з’їсти
  23. Авелук – що це таке? Як приготувати авелук смачно та просто
  24. Кавун у шоколаді
  25. Абхазька зелена аджика Абхазька зелена аджика
  26. Абрикоси: користь і шкода, чому їх обов’язково їсти в червні
  27. Абрикосовий компот
  28. Апероль шприц: усе, що потрібно знати про наймодніший коктейль цього літа
  29. 5 класних ідей, що приготувати з тофу
  30. 12.02.2021 – магічна дзеркальна дата. Що потрібно робити в найсприятливіший день року – 12 лютого
Їжа АпельсиновіЇжанастрійпіднімаютьцукатишоколадіЩо

Навігація записів

Previous post
Next post

Актуальне

  • Датчик кислорода (лямбда-зонд): как он влияет на расход топлива
  • Ставится ли зубная коронка на живой зуб?
  • Академічне навантаження студентів Харкова та його вплив на якість підготовки курсових робіт
  • Чому сертифікат на кінну прогулянку є одним з найкращих подарунків
  • Кевларові шоломи

Архіви

  • Серпень 2025
  • Липень 2025
  • Червень 2025
  • Травень 2025
  • Квітень 2025
  • Березень 2025
  • Лютий 2025
  • Січень 2025
  • Грудень 2024
  • Листопад 2024
  • Жовтень 2024
  • Вересень 2024
  • Серпень 2024
  • Липень 2024
  • Червень 2024
  • Травень 2024
  • Квітень 2024
  • Березень 2024
  • Лютий 2024
  • Листопад 2023
  • Жовтень 2023
  • Вересень 2023
  • Серпень 2023
  • Липень 2023
  • Червень 2023
  • Травень 2023
  • Квітень 2023
  • Березень 2023
  • Лютий 2023
  • Січень 2023
  • Грудень 2022
  • Листопад 2022
  • Жовтень 2022
  • Вересень 2022
  • Серпень 2022
  • Липень 2022
  • Червень 2022
  • Травень 2022
  • Квітень 2022
  • Березень 2022
  • Лютий 2022
  • Січень 2022
  • Грудень 2021
  • Листопад 2021
  • Жовтень 2021
  • Вересень 2021
  • Серпень 2021
  • Липень 2021
  • Червень 2021
  • Травень 2021
  • Квітень 2021
  • Березень 2021
  • Лютий 2021
  • Січень 2021
  • Грудень 2020
  • Листопад 2020
  • Жовтень 2020
  • Вересень 2020
  • Серпень 2020
  • Липень 2020
  • Червень 2020
  • Травень 2020
  • Квітень 2020
  • Березень 2020
  • Лютий 2020
  • Січень 2020
  • Грудень 2019
  • Листопад 2019
  • Жовтень 2019
  • Вересень 2019
  • Серпень 2019
  • Липень 2019
  • Червень 2019
  • Травень 2019
  • Квітень 2019
  • Березень 2019
  • Лютий 2019
  • Січень 2019
  • Грудень 2018
  • Листопад 2018
  • Жовтень 2018
  • Вересень 2018
  • Серпень 2018
  • Липень 2018
  • Червень 2018
  • Травень 2018
  • Квітень 2018
  • Березень 2018
  • Лютий 2018
  • Січень 2018
  • Грудень 2017
  • Листопад 2017
  • Жовтень 2017
  • Вересень 2017
  • Серпень 2017
  • Липень 2017
  • Червень 2017
  • Травень 2017
  • Квітень 2017
  • Березень 2017
  • Лютий 2017
  • Січень 2017
  • Грудень 2016
  • Листопад 2016
  • Жовтень 2016
  • Вересень 2016
  • Серпень 2016
  • Липень 2016
  • Червень 2016
  • Травень 2016
  • Квітень 2016
  • Березень 2016
  • Лютий 2016
  • Січень 2016
  • Грудень 2015
  • Листопад 2015
  • Жовтень 2015
  • Вересень 2015
  • Серпень 2015
  • Липень 2015
  • Червень 2015
  • Травень 2015
  • Квітень 2015
  • Березень 2015

Категорії

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Езотерика
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров'я
  • Їжа
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Різне
  • Своїми руками
  • Свята
  • Сім'я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
Мапа сайту
©2025 NEWS ВІТРИНА
Go to mobile version