Skip to content
NEWS ВІТРИНА
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров’я
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Своїми руками
  • Сім’я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
  • Езотерика
  • Їжа
  • Свята
  • Різне
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

Бабусина великодня паска

admin, 16 Вересня 2022

Зміст

  • 1 ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
    • 1.1 Добавить комментарий

Паски за старовинним бабусиним рецептом виходять завжди повітряними, ніжними та смачними. Оскільки тісто на паски досить рідке, здоба виходить дуже ніжною і легко деформується. Тому краще випікати паски невеликого розміру. Використовувати на кухні аксесуари бренду Joseph Joseph одне задоволення. Мрію щоб на моїй кухні з’явився стильний набір мисок і мірних ємностей Nest 9 Plus Sky.

УЧАСНИК КОНКУРСУ



Зустрічаємо Великдень красиво



ІНГРЕДІЄНТИ

  • борошно 500 г
  • дріжджі швидкодіючі 7 г
  • цукор 175 г
  • молоко 250 мл
  • масло вершкове 150 г
  • жовтки яєчні 5 шт.
  • білок яєчний 1 шт.
  • цукрова пудра 200 г
  • лимонний сік 1 ч.л.

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Підготувати необхідні продукти. Замість цукатів можна використовувати горіхи або сухофрукти. Якщо використовуєте свіжі дріжджі, збільште кількість утричі. Борошно попередньо двічі просіяти через сито.

Для опари підігріти третю частину молока, додати дріжджі та 1 ст. л. борошна. Розмішати до повного розчинення дріжджів. Накрити посуд плівкою і прибрати в тепле місце до утворення на поверхні пінної шапочки.

Окремо збити м’яке вершкове масло, цукор і жовтки.

Ввести в опару масляну суміш і залишити в теплому місці на годину для підйому, попередньо накривши посуд плівкою або серветкою.

Коли маса збільшиться в розмірах, влити молоко, що залишилося, всипати борошно і замісити тісто. Місити тісто не менше 20 хвилин.

Накрити тісто плівкою і залишити підходити в теплому місці.

У тісто, що підійшло, додати цукати і добре його перемішати, дати час підійти йому вдруге.

Розділити тісто на шість частин і розкласти у формочки (на 1/3 частину). Накрити форми серветкою і дати ще тісту піднятися у формах.

Випікати паски в розігрітій до 180°C духовці хвилин 45-60. Час випікання залежить від величини пасок. Готовність перевірити за допомогою дерев’яної лучинки. Для уникнення підгоряння верху наприкінці випікання паски можна прикрити пергаментом. Дати паскам трохи охолонути і звільнити їх від форми.

Поки паски відпочивають, приготувати глазур. Для цього збити білок із цукровою пудрою та соком лимона. З цієї кількості виходить досить густа глазур. Якщо бажаєте зробити її рідшою, додайте меншу кількість цукрової пудри.

Добавить комментарий

Для отправки комментария вам необходимо авторизоваться.

Читайте також:
  1. Азербайджанська кухня. Рецепти
  2. Абруццо: що подивитися і що спробувати
  3. Аджапсандалі з картоплею
  4. Бабусина ікра з баклажанів із цибулею
  5. Авелук із волоськими горіхами
  6. Адріан Кетглас
  7. Аджика з хроном
  8. Азербайджанські кутаби із зеленню
  9. Аджика з баклажанами по-краснодарськи
  10. Абрикоси: користь і шкода, чому їх обов’язково їсти в червні
  11. Адигейські рецепти
  12. Адигейська сіль
  13. Олександрійська паска на топленому молоці
  14. Адвент календар для дітей, завдання, подарунки та частування – все домашнє
  15. Адамове яблуко, що це таке і чи можна його з’їсти
  16. Абхазька зелена аджика Абхазька зелена аджика
  17. Авокадо з артишоками
  18. Аджика на зиму з Абхазії, Владивостока, Краснодара та інших місць Росії, 7 перевірених рецептів
  19. Аджапсандалі по-грузинськи
  20. Австрійський штрудель із яблуками
  21. Абрикосовий компот
  22. Ажурні млинці на молоці з дріжджами
  23. Адигейський сир
  24. Аджапсандал на мангалі
  25. Адана кебаб або адана думур кебаб (Аdana kebabi)
  26. Аджика з чорноплідної горобини
  27. Аварський хінкал
  28. Абрикосовий лікер
  29. Авелук – що це таке? Як приготувати авелук смачно та просто
  30. Аджика, грузинська й абхазька приправа
Їжа БабусинавеликодняЇжапаска

Навігація записів

Previous post
Next post

Актуальне

  • Кому варто звернути увагу на ортопедичні матраци
  • Чохли для Samsung Galaxy Tab S10, S10+ та S10 FE: огляд, поради та аксесуари
  • Як поєднувати кілька ароматів для унікального шлейфу
  • Кому варто купити якісні гібридні інвертори
  • ТОП причин замовити хустки з принтом

Архіви

  • Вересень 2025
  • Серпень 2025
  • Липень 2025
  • Червень 2025
  • Травень 2025
  • Квітень 2025
  • Березень 2025
  • Лютий 2025
  • Січень 2025
  • Грудень 2024
  • Листопад 2024
  • Жовтень 2024
  • Вересень 2024
  • Серпень 2024
  • Липень 2024
  • Червень 2024
  • Травень 2024
  • Квітень 2024
  • Березень 2024
  • Лютий 2024
  • Листопад 2023
  • Жовтень 2023
  • Вересень 2023
  • Серпень 2023
  • Липень 2023
  • Червень 2023
  • Травень 2023
  • Квітень 2023
  • Березень 2023
  • Лютий 2023
  • Січень 2023
  • Грудень 2022
  • Листопад 2022
  • Жовтень 2022
  • Вересень 2022
  • Серпень 2022
  • Липень 2022
  • Червень 2022
  • Травень 2022
  • Квітень 2022
  • Березень 2022
  • Лютий 2022
  • Січень 2022
  • Грудень 2021
  • Листопад 2021
  • Жовтень 2021
  • Вересень 2021
  • Серпень 2021
  • Липень 2021
  • Червень 2021
  • Травень 2021
  • Квітень 2021
  • Березень 2021
  • Лютий 2021
  • Січень 2021
  • Грудень 2020
  • Листопад 2020
  • Жовтень 2020
  • Вересень 2020
  • Серпень 2020
  • Липень 2020
  • Червень 2020
  • Травень 2020
  • Квітень 2020
  • Березень 2020
  • Лютий 2020
  • Січень 2020
  • Грудень 2019
  • Листопад 2019
  • Жовтень 2019
  • Вересень 2019
  • Серпень 2019
  • Липень 2019
  • Червень 2019
  • Травень 2019
  • Квітень 2019
  • Березень 2019
  • Лютий 2019
  • Січень 2019
  • Грудень 2018
  • Листопад 2018
  • Жовтень 2018
  • Вересень 2018
  • Серпень 2018
  • Липень 2018
  • Червень 2018
  • Травень 2018
  • Квітень 2018
  • Березень 2018
  • Лютий 2018
  • Січень 2018
  • Грудень 2017
  • Листопад 2017
  • Жовтень 2017
  • Вересень 2017
  • Серпень 2017
  • Липень 2017
  • Червень 2017
  • Травень 2017
  • Квітень 2017
  • Березень 2017
  • Лютий 2017
  • Січень 2017
  • Грудень 2016
  • Листопад 2016
  • Жовтень 2016
  • Вересень 2016
  • Серпень 2016
  • Липень 2016
  • Червень 2016
  • Травень 2016
  • Квітень 2016
  • Березень 2016
  • Лютий 2016
  • Січень 2016
  • Грудень 2015
  • Листопад 2015
  • Жовтень 2015
  • Вересень 2015
  • Серпень 2015
  • Липень 2015
  • Червень 2015
  • Травень 2015
  • Квітень 2015
  • Березень 2015

Категорії

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Езотерика
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров'я
  • Їжа
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Різне
  • Своїми руками
  • Свята
  • Сім'я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
Мапа сайту
©2025 NEWS ВІТРИНА
Go to mobile version