Site icon NEWS ВІТРИНА

Балканська кухня

Балкани — це група країн, що належать до Балканського півострова, географічної області в Південній .

середньо

Одного разу скуштувавши таку запіканку на Великдень, ми стали робити її і без жодного приводу — були б під .

легко

Суп із баклажанами та помідорами може стати сюрпризом навіть для того, хто вважає себе досвідченим кулінаром.

легко

Дуже давній сімейний рецепт улюбленого багатьма овоча.

Галина Компанцева 12 серпня 2020 року

легко

Таратор — це чудова альтернатива окрошці та бурячнику. Готується швидко і зовсім не складно.

Наталя 5 лютого 2020

середньо

Обожнюю балканську кухню, а міш-маш взагалі всією сім’єю ми любимо великою і ніжною любов’ю. Колись миш-маш був .

Наталя Андрєєва 13 квітня 2017 року

Трирівневий ресторан STAGE на південному заході столиці займає площу майже 2000 кв. метра — рідкісний випадок.

легко

Рецепт салату від шеф-кухаря ресторану Stage — Горана Степановича

STAGE PLACE 19 жовтня 2016

середньо

Юна 6 вересня 2016

легко

Тиляпія через свою витривалість та всеїдність в історичні часи була надзвичайно розповсюдженою.

Люда 11 жовтня 2015 року

складно

Олена Некрасова 20 серпня 2015

середньо

Мусака являє собою овочеву запіканку, в якій овочі прошаровуються м’ясним фаршем. Рецепти .

Олена Некрасова 16 липня 2015

середньо

Гібаниця — традиційна балканська випічка, класично — з білим сиром, хоча варіанти начинок можуть .

Олена Шашкіна 23 травня 2015 року

легко

JangarKumar 25 березня 2015

легко

На Балканах баранину люблять нітрохи не менше, ніж на Кавказі. І теж дуже добре вміють її готувати.

складно

Філо — дуже тонке витяжне бездріжджове тісто, яке готують на Балканах. У перекладі з .

середньо

Продукти від А до Я

Все про продукти: як вибирати, як зберігати, як готувати; сезонність, сорти, корисність, кулінарне використання

Добавить комментарий

Для отправки комментария вам необходимо авторизоваться.

Exit mobile version