Skip to content
NEWS ВІТРИНА
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров’я
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Своїми руками
  • Сім’я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
  • Езотерика
  • Їжа
  • Свята
  • Різне
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

Бараняча корейка

admin, 1 Червня 2023

Їжа

robertss 25.09.2023 Article

Бараняча корейка — спинна частина барана з м’ясом і ребрами, найсоковитіша частина баранини. До речі, назва «корейка» походить від французького слова carre, що і позначає цю частину тушки. Бараняча корейка, як і будь-яка баранина, багата на вітаміни і .

Відфільтрувати рецепти в добірці



Назва рецепта



Бажані інгредієнти



Виключити інгредієнти



Час приготування



Вегетаріанське



Джерело рецепта

легко

Баранячу корейку можна також приготувати з соусом песто.

легко

Як би там не було, суп харчо з картоплею і рисом має право на існування нарівні з класичним .

легко

Баранина з картоплею — страва дуже ситна. Але якщо ґрунтовно нагуляти апетит на свіжому повітрі, .

легко

Дуже смачний тажин із бараниною. Якщо спеціального посуду у вас немає, то можна готувати в .

Ольга Грезова 16 січня 2018 року

легко

Класична страва з баранини — смажена на вугіллі бараняча корейка. Навіть ті, хто ставиться до баранини .

легко

Правильно засмажений стейк із баранини — на наш погляд, абсолютно ідеальна страва для .

середньо

середньо

легко

Якщо ви купили на ринку баранячу корейку з незачищеними кісточками, почистіть їх самі .

середньо

Марія Глазунова 12 листопада 2013 року

легко

легко

середньо

середньо

На гарнір до баранини найкраще подавати приготований на пару зелений горошок, який можна приготувати з .

NatusikMa 31 жовтня 2011 року

легко

середньо

легко

T 21 жовтня 2010

легко

Lacoste 25 травня 2009

легко

середньо

ПОРАДА: * Купуючи баранину або свинину, пам’ятайте: вам потрібна тільки корейка. * У птиці найбільш підходящі .

середньо

олег казанін 26 травня 2010 року

Бараняча корейка — спинна частина барана з м’ясом і ребрами, найсоковитіша частина баранини. До речі, назва «корейка» походить від французького слова carre, що й позначає цю частину тушки. Бараняча корейка, як і будь-яка баранина, багата на вітаміни В-групи, містить вітамін Е, а заліза в ній на 30% більше, ніж у свинині (на замітку людям із низьким рівнем гемоглобіну). Крім того, бараняча корейка — не найжирніша частина баранчика, вміст холестерину в ній невеликий, тому корисність цього м’яса навряд чи можна переоцінити.

З баранячої корейки можна приготувати різноманітні перші та другі страви: харчо та шурпу, стейки та котлети, м’ясо з овочами та під соусом. Часто корейку запікають у духовці або смажать на сковороді, але особливо смачною вона виходить на мангалі. Швидке обсмажування дає змогу м’ясу залишатися соковитим і ніжним, злегка рожевим усередині.

Ключові слова



Якщо ви помітили помилку або неточність, будь ласка, повідомте нам .



СХОЖІ МАТЕРІАЛИ

Баранину люблять і готують у найрізноманітніших країнах. Баранина — характерний інгредієнт страв східної кухні.

Баранячі реберця — недорогий, але дуже смачний відруб, який можна приготувати найрізноманітнішими .

Шашлик із баранини — класика. Але м’ясо баранчика і найпримхливіше з усієї шашликової сировини. Перше, що .

Читайте також:
  1. Адана кебаб або адана думур кебаб (Аdana kebabi)
  2. Адигейська сіль
  3. Аварський хінкал
  4. Аджика, грузинська й абхазька приправа
  5. Аджапсандалі по-грузинськи
  6. Бараняча лопатка
  7. Азербайджанська кухня. Рецепти
  8. Абхазька зелена аджика Абхазька зелена аджика
  9. Абрикосовий компот
  10. Аджика з чорноплідної горобини
  11. Абрикоси: користь і шкода, чому їх обов’язково їсти в червні
  12. Бараняча лопатка конфі в соусі заатар від Brach Paris
  13. Адамове яблуко, що це таке і чи можна його з’їсти
  14. Австрійський штрудель із яблуками
  15. Адвент календар для дітей, завдання, подарунки та частування – все домашнє
  16. Абруццо: що подивитися і що спробувати
  17. Аджапсандалі з картоплею
  18. Аджика на зиму з Абхазії, Владивостока, Краснодара та інших місць Росії, 7 перевірених рецептів
  19. Авелук із волоськими горіхами
  20. Аджапсандал на мангалі
  21. Аджика з баклажанами по-краснодарськи
  22. Азербайджанські кутаби із зеленню
  23. Аджика з хроном
  24. Адигейські рецепти
  25. Адигейський сир
  26. Ажурні млинці на молоці з дріжджами
  27. Авокадо з артишоками
  28. Адріан Кетглас
  29. Абрикосовий лікер
  30. Авелук – що це таке? Як приготувати авелук смачно та просто
Їжа БаранячаЇжакорейка

Навігація записів

Previous post
Next post

Актуальне

  • Корпоративное обучение английскому: как это скажется на вашем бизнесе
  • Сверла: незаменимые помощники в деле точных отверстий
  • Требования к оформлению курсовой работы в медицинских вузах: практические советы
  • Чем особенно женское нижнее белье от интернет-магазина Kleo
  • Які переваги пропонує якісний лазерний рівень

Архіви

  • Липень 2025
  • Червень 2025
  • Травень 2025
  • Квітень 2025
  • Березень 2025
  • Лютий 2025
  • Січень 2025
  • Грудень 2024
  • Листопад 2024
  • Жовтень 2024
  • Вересень 2024
  • Серпень 2024
  • Липень 2024
  • Червень 2024
  • Травень 2024
  • Квітень 2024
  • Березень 2024
  • Лютий 2024
  • Листопад 2023
  • Жовтень 2023
  • Вересень 2023
  • Серпень 2023
  • Липень 2023
  • Червень 2023
  • Травень 2023
  • Квітень 2023
  • Березень 2023
  • Лютий 2023
  • Січень 2023
  • Грудень 2022
  • Листопад 2022
  • Жовтень 2022
  • Вересень 2022
  • Серпень 2022
  • Липень 2022
  • Червень 2022
  • Травень 2022
  • Квітень 2022
  • Березень 2022
  • Лютий 2022
  • Січень 2022
  • Грудень 2021
  • Листопад 2021
  • Жовтень 2021
  • Вересень 2021
  • Серпень 2021
  • Липень 2021
  • Червень 2021
  • Травень 2021
  • Квітень 2021
  • Березень 2021
  • Лютий 2021
  • Січень 2021
  • Грудень 2020
  • Листопад 2020
  • Жовтень 2020
  • Вересень 2020
  • Серпень 2020
  • Липень 2020
  • Червень 2020
  • Травень 2020
  • Квітень 2020
  • Березень 2020
  • Лютий 2020
  • Січень 2020
  • Грудень 2019
  • Листопад 2019
  • Жовтень 2019
  • Вересень 2019
  • Серпень 2019
  • Липень 2019
  • Червень 2019
  • Травень 2019
  • Квітень 2019
  • Березень 2019
  • Лютий 2019
  • Січень 2019
  • Грудень 2018
  • Листопад 2018
  • Жовтень 2018
  • Вересень 2018
  • Серпень 2018
  • Липень 2018
  • Червень 2018
  • Травень 2018
  • Квітень 2018
  • Березень 2018
  • Лютий 2018
  • Січень 2018
  • Грудень 2017
  • Листопад 2017
  • Жовтень 2017
  • Вересень 2017
  • Серпень 2017
  • Липень 2017
  • Червень 2017
  • Травень 2017
  • Квітень 2017
  • Березень 2017
  • Лютий 2017
  • Січень 2017
  • Грудень 2016
  • Листопад 2016
  • Жовтень 2016
  • Вересень 2016
  • Серпень 2016
  • Липень 2016
  • Червень 2016
  • Травень 2016
  • Квітень 2016
  • Березень 2016
  • Лютий 2016
  • Січень 2016
  • Грудень 2015
  • Листопад 2015
  • Жовтень 2015
  • Вересень 2015
  • Серпень 2015
  • Липень 2015
  • Червень 2015
  • Травень 2015
  • Квітень 2015
  • Березень 2015

Категорії

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Езотерика
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров'я
  • Їжа
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Різне
  • Своїми руками
  • Свята
  • Сім'я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
Мапа сайту
©2025 NEWS ВІТРИНА
Go to mobile version