Skip to content
NEWS ВІТРИНА
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров’я
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Своїми руками
  • Сім’я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
  • Езотерика
  • Їжа
  • Свята
  • Різне
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

Баста відкрив ресторан FRANK by Баста

admin, 16 Травня 2023

FRANK by Баста, що відкрився на Різдвяній вулиці, — спільний проєкт засновників петербурзьких реберних FRANK Олексія Родіонова-Зражевського і Миколи Федорова та музиканта Василя Вакуленка (Баста). Ресторан стане майданчиком для зустрічей Басти та інших резидентів «Газгольдера» зі своєю аудиторією. Крім прямих ефірів Басти, неформальних офіціантів і чесної музики FRANK by БАСТА — насамперед про їжу.

«Ідея відкрити в Москві FRANK виникла в мене майже одразу після відвідування ресторану в Петербурзі, де мені сподобалося все — їжа та її якість, подача й атмосфера. Ребра — це м’ясо в новому цікавому і смачному форматі. FRANK — знакове місце, яке балансує між рестораном і невеликими культовими закладами, що так популярні в Штатах», — каже Баста.

Меню невелике, головна страва — їжа для мужика, тобто ребра, вартість яких стартує від 500 рублів. Яловичі та свинячі ребра готуються у двох керамічних грилях, встановлених на відкритій кухні. Попередньо м’ясо маринують, мліють понад 12 годин, глазурують у соусі і перед подачею обпалюють пальником. Розміри порцій варіюються від M, Big Size до King XL (Баста Size). Гостям обіцяють яловичі ребра сухого 30-денного визрівання, іменні ребра для селебрітіс («ребро Ноггано») — спеціально для цього у видимій зоні ресторану встановлені камери з іменними сертифікатами; і ребра Баста Size з вау-ефектом (1390р.) — пахнуче ароматне м’ясо на вільховій стружці. Під ребра гість може вибрати соус для глазурування і соус, з яким ребра подаватимуться. Є на вибір топінги (від ананасового до яблучного пюре і халапеньо) і гарніри — від кукурудзи гриль до коул слоу.

Другий напрямок у меню присвячений шавермі (390-520 р.), яку рекомендують дамам. На вибір є знаменита чорна шаверма з чорнилом каракатиці та креветками, «Петербурзька Класика» з куркою; «Північна» з олениною і брусницею; «Делікатна» з качкою і яблуками. Плюс до ребер і шаверми — брутальні альтернативні стейки (750-1490р.); каре ягняти з нутом; фірмовий Frank-бургер; курячі крила в соусі Coca-Cola; кальмари в японському стилі з васабі.

Головний напій закладу — пиво, зокрема сім розливних позицій, плюс коктейлі на кранах.

У будні в ресторані сервірують ранні сніданки — з 8 ранку. У ранковому меню є англійський сніданок із квасолею, сосисками й ошатною яєчнею; каша на кокосовому молоці; фірмовий гарбузовий хліб із філе-міньйоном. У ліниві вихідні сніданки тривають до 16.00.

Фірмова обстановка столичного проєкту (дизайн Дмитра Давидова) виконана в естетиці сучасного лофта: стіни вкривають панелі з фіброцементу, залізні стельові конструкції ширяють над комунальними столами. Стеля побудована з акустичного поролону на кшталт звукозаписної студії.

У найближчих планах партнерів проекту — експансія в столиці та вихід у регіони. У Москві в 2019 році планується відкрити ще два ресторани; за три роки партнери на чолі з Василем Вакуленко збираються побудувати десять локацій «FRANK by БАСТА» на території Росії.

Адреса закладу: вул. Різдвяна, 5/7.

Добавить комментарий

Для отправки комментария вам необходимо авторизоваться.

Читайте також:
  1. Авокадо з артишоками
  2. Адигейська сіль
  3. Аджапсандалі з картоплею
  4. Адріан Кетглас
  5. 8 модних страв, назви яких варто вивчити, перш ніж запрошувати дівчину в ресторан
  6. Аджика на зиму з Абхазії, Владивостока, Краснодара та інших місць Росії, 7 перевірених рецептів
  7. Ажурні млинці на молоці з дріжджами
  8. Адвент календар для дітей, завдання, подарунки та частування – все домашнє
  9. Адамове яблуко, що це таке і чи можна його з’їсти
  10. Аджика, грузинська й абхазька приправа
  11. Аджика з хроном
  12. Адана кебаб або адана думур кебаб (Аdana kebabi)
  13. Азербайджанські кутаби із зеленню
  14. Авелук – що це таке? Як приготувати авелук смачно та просто
  15. Абруццо: що подивитися і що спробувати
  16. Аджапсандал на мангалі
  17. Абрикосовий лікер
  18. Аджапсандалі по-грузинськи
  19. Аварський хінкал
  20. Адигейські рецепти
  21. Абрикоси: користь і шкода, чому їх обов’язково їсти в червні
  22. Абхазька зелена аджика Абхазька зелена аджика
  23. Аджика з баклажанами по-краснодарськи
  24. Австрійський штрудель із яблуками
  25. Аджика з чорноплідної горобини
  26. Азербайджанська кухня. Рецепти
  27. Адигейський сир
  28. Абрикосовий компот
  29. Азербайджанський плов із куркою
  30. Авелук із волоськими горіхами
Їжа frankБаставідкривЇжаресторан

Навігація записів

Previous post
Next post

Актуальне

  • Датчик кислорода (лямбда-зонд): как он влияет на расход топлива
  • Ставится ли зубная коронка на живой зуб?
  • Академічне навантаження студентів Харкова та його вплив на якість підготовки курсових робіт
  • Чому сертифікат на кінну прогулянку є одним з найкращих подарунків
  • Кевларові шоломи

Архіви

  • Серпень 2025
  • Липень 2025
  • Червень 2025
  • Травень 2025
  • Квітень 2025
  • Березень 2025
  • Лютий 2025
  • Січень 2025
  • Грудень 2024
  • Листопад 2024
  • Жовтень 2024
  • Вересень 2024
  • Серпень 2024
  • Липень 2024
  • Червень 2024
  • Травень 2024
  • Квітень 2024
  • Березень 2024
  • Лютий 2024
  • Листопад 2023
  • Жовтень 2023
  • Вересень 2023
  • Серпень 2023
  • Липень 2023
  • Червень 2023
  • Травень 2023
  • Квітень 2023
  • Березень 2023
  • Лютий 2023
  • Січень 2023
  • Грудень 2022
  • Листопад 2022
  • Жовтень 2022
  • Вересень 2022
  • Серпень 2022
  • Липень 2022
  • Червень 2022
  • Травень 2022
  • Квітень 2022
  • Березень 2022
  • Лютий 2022
  • Січень 2022
  • Грудень 2021
  • Листопад 2021
  • Жовтень 2021
  • Вересень 2021
  • Серпень 2021
  • Липень 2021
  • Червень 2021
  • Травень 2021
  • Квітень 2021
  • Березень 2021
  • Лютий 2021
  • Січень 2021
  • Грудень 2020
  • Листопад 2020
  • Жовтень 2020
  • Вересень 2020
  • Серпень 2020
  • Липень 2020
  • Червень 2020
  • Травень 2020
  • Квітень 2020
  • Березень 2020
  • Лютий 2020
  • Січень 2020
  • Грудень 2019
  • Листопад 2019
  • Жовтень 2019
  • Вересень 2019
  • Серпень 2019
  • Липень 2019
  • Червень 2019
  • Травень 2019
  • Квітень 2019
  • Березень 2019
  • Лютий 2019
  • Січень 2019
  • Грудень 2018
  • Листопад 2018
  • Жовтень 2018
  • Вересень 2018
  • Серпень 2018
  • Липень 2018
  • Червень 2018
  • Травень 2018
  • Квітень 2018
  • Березень 2018
  • Лютий 2018
  • Січень 2018
  • Грудень 2017
  • Листопад 2017
  • Жовтень 2017
  • Вересень 2017
  • Серпень 2017
  • Липень 2017
  • Червень 2017
  • Травень 2017
  • Квітень 2017
  • Березень 2017
  • Лютий 2017
  • Січень 2017
  • Грудень 2016
  • Листопад 2016
  • Жовтень 2016
  • Вересень 2016
  • Серпень 2016
  • Липень 2016
  • Червень 2016
  • Травень 2016
  • Квітень 2016
  • Березень 2016
  • Лютий 2016
  • Січень 2016
  • Грудень 2015
  • Листопад 2015
  • Жовтень 2015
  • Вересень 2015
  • Серпень 2015
  • Липень 2015
  • Червень 2015
  • Травень 2015
  • Квітень 2015
  • Березень 2015

Категорії

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Езотерика
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров'я
  • Їжа
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Різне
  • Своїми руками
  • Свята
  • Сім'я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
Мапа сайту
©2025 NEWS ВІТРИНА
Go to mobile version