Skip to content
NEWS ВІТРИНА
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров’я
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Своїми руками
  • Сім’я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
  • Езотерика
  • Їжа
  • Свята
  • Різне
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

Баста відкрив ресторан FRANK by Баста

admin, 16 Травня 2023

FRANK by Баста, що відкрився на Різдвяній вулиці, — спільний проєкт засновників петербурзьких реберних FRANK Олексія Родіонова-Зражевського і Миколи Федорова та музиканта Василя Вакуленка (Баста). Ресторан стане майданчиком для зустрічей Басти та інших резидентів «Газгольдера» зі своєю аудиторією. Крім прямих ефірів Басти, неформальних офіціантів і чесної музики FRANK by БАСТА — насамперед про їжу.

«Ідея відкрити в Москві FRANK виникла в мене майже одразу після відвідування ресторану в Петербурзі, де мені сподобалося все — їжа та її якість, подача й атмосфера. Ребра — це м’ясо в новому цікавому і смачному форматі. FRANK — знакове місце, яке балансує між рестораном і невеликими культовими закладами, що так популярні в Штатах», — каже Баста.

Меню невелике, головна страва — їжа для мужика, тобто ребра, вартість яких стартує від 500 рублів. Яловичі та свинячі ребра готуються у двох керамічних грилях, встановлених на відкритій кухні. Попередньо м’ясо маринують, мліють понад 12 годин, глазурують у соусі і перед подачею обпалюють пальником. Розміри порцій варіюються від M, Big Size до King XL (Баста Size). Гостям обіцяють яловичі ребра сухого 30-денного визрівання, іменні ребра для селебрітіс («ребро Ноггано») — спеціально для цього у видимій зоні ресторану встановлені камери з іменними сертифікатами; і ребра Баста Size з вау-ефектом (1390р.) — пахнуче ароматне м’ясо на вільховій стружці. Під ребра гість може вибрати соус для глазурування і соус, з яким ребра подаватимуться. Є на вибір топінги (від ананасового до яблучного пюре і халапеньо) і гарніри — від кукурудзи гриль до коул слоу.

Другий напрямок у меню присвячений шавермі (390-520 р.), яку рекомендують дамам. На вибір є знаменита чорна шаверма з чорнилом каракатиці та креветками, «Петербурзька Класика» з куркою; «Північна» з олениною і брусницею; «Делікатна» з качкою і яблуками. Плюс до ребер і шаверми — брутальні альтернативні стейки (750-1490р.); каре ягняти з нутом; фірмовий Frank-бургер; курячі крила в соусі Coca-Cola; кальмари в японському стилі з васабі.

Головний напій закладу — пиво, зокрема сім розливних позицій, плюс коктейлі на кранах.

У будні в ресторані сервірують ранні сніданки — з 8 ранку. У ранковому меню є англійський сніданок із квасолею, сосисками й ошатною яєчнею; каша на кокосовому молоці; фірмовий гарбузовий хліб із філе-міньйоном. У ліниві вихідні сніданки тривають до 16.00.

Фірмова обстановка столичного проєкту (дизайн Дмитра Давидова) виконана в естетиці сучасного лофта: стіни вкривають панелі з фіброцементу, залізні стельові конструкції ширяють над комунальними столами. Стеля побудована з акустичного поролону на кшталт звукозаписної студії.

У найближчих планах партнерів проекту — експансія в столиці та вихід у регіони. У Москві в 2019 році планується відкрити ще два ресторани; за три роки партнери на чолі з Василем Вакуленко збираються побудувати десять локацій «FRANK by БАСТА» на території Росії.

Адреса закладу: вул. Різдвяна, 5/7.

Добавить комментарий

Для отправки комментария вам необходимо авторизоваться.

Читайте також:
  1. Адигейська сіль
  2. Аджапсандалі з картоплею
  3. Авелук із волоськими горіхами
  4. Австрійський штрудель із яблуками
  5. Азербайджанські кутаби із зеленню
  6. Абрикосовий компот
  7. 8 модних страв, назви яких варто вивчити, перш ніж запрошувати дівчину в ресторан
  8. Авелук – що це таке? Як приготувати авелук смачно та просто
  9. Аджика на зиму з Абхазії, Владивостока, Краснодара та інших місць Росії, 7 перевірених рецептів
  10. Аджапсандал на мангалі
  11. Ажурні млинці на молоці з дріжджами
  12. Адана кебаб або адана думур кебаб (Аdana kebabi)
  13. Адигейський сир
  14. Адріан Кетглас
  15. Абхазька зелена аджика Абхазька зелена аджика
  16. Адамове яблуко, що це таке і чи можна його з’їсти
  17. Абрикоси: користь і шкода, чому їх обов’язково їсти в червні
  18. Аджика з баклажанами по-краснодарськи
  19. Авокадо з артишоками
  20. Абруццо: що подивитися і що спробувати
  21. Аджапсандалі по-грузинськи
  22. Аджика з чорноплідної горобини
  23. Аварський хінкал
  24. Аджика, грузинська й абхазька приправа
  25. Азербайджанська кухня. Рецепти
  26. Адигейські рецепти
  27. Азербайджанський плов із куркою
  28. Абрикосовий лікер
  29. Аджика з хроном
  30. Адвент календар для дітей, завдання, подарунки та частування – все домашнє
Їжа frankБаставідкривЇжаресторан

Навігація записів

Previous post
Next post

Актуальне

  • Корпоративное обучение английскому: как это скажется на вашем бизнесе
  • Сверла: незаменимые помощники в деле точных отверстий
  • Требования к оформлению курсовой работы в медицинских вузах: практические советы
  • Чем особенно женское нижнее белье от интернет-магазина Kleo
  • Які переваги пропонує якісний лазерний рівень

Архіви

  • Липень 2025
  • Червень 2025
  • Травень 2025
  • Квітень 2025
  • Березень 2025
  • Лютий 2025
  • Січень 2025
  • Грудень 2024
  • Листопад 2024
  • Жовтень 2024
  • Вересень 2024
  • Серпень 2024
  • Липень 2024
  • Червень 2024
  • Травень 2024
  • Квітень 2024
  • Березень 2024
  • Лютий 2024
  • Листопад 2023
  • Жовтень 2023
  • Вересень 2023
  • Серпень 2023
  • Липень 2023
  • Червень 2023
  • Травень 2023
  • Квітень 2023
  • Березень 2023
  • Лютий 2023
  • Січень 2023
  • Грудень 2022
  • Листопад 2022
  • Жовтень 2022
  • Вересень 2022
  • Серпень 2022
  • Липень 2022
  • Червень 2022
  • Травень 2022
  • Квітень 2022
  • Березень 2022
  • Лютий 2022
  • Січень 2022
  • Грудень 2021
  • Листопад 2021
  • Жовтень 2021
  • Вересень 2021
  • Серпень 2021
  • Липень 2021
  • Червень 2021
  • Травень 2021
  • Квітень 2021
  • Березень 2021
  • Лютий 2021
  • Січень 2021
  • Грудень 2020
  • Листопад 2020
  • Жовтень 2020
  • Вересень 2020
  • Серпень 2020
  • Липень 2020
  • Червень 2020
  • Травень 2020
  • Квітень 2020
  • Березень 2020
  • Лютий 2020
  • Січень 2020
  • Грудень 2019
  • Листопад 2019
  • Жовтень 2019
  • Вересень 2019
  • Серпень 2019
  • Липень 2019
  • Червень 2019
  • Травень 2019
  • Квітень 2019
  • Березень 2019
  • Лютий 2019
  • Січень 2019
  • Грудень 2018
  • Листопад 2018
  • Жовтень 2018
  • Вересень 2018
  • Серпень 2018
  • Липень 2018
  • Червень 2018
  • Травень 2018
  • Квітень 2018
  • Березень 2018
  • Лютий 2018
  • Січень 2018
  • Грудень 2017
  • Листопад 2017
  • Жовтень 2017
  • Вересень 2017
  • Серпень 2017
  • Липень 2017
  • Червень 2017
  • Травень 2017
  • Квітень 2017
  • Березень 2017
  • Лютий 2017
  • Січень 2017
  • Грудень 2016
  • Листопад 2016
  • Жовтень 2016
  • Вересень 2016
  • Серпень 2016
  • Липень 2016
  • Червень 2016
  • Травень 2016
  • Квітень 2016
  • Березень 2016
  • Лютий 2016
  • Січень 2016
  • Грудень 2015
  • Листопад 2015
  • Жовтень 2015
  • Вересень 2015
  • Серпень 2015
  • Липень 2015
  • Червень 2015
  • Травень 2015
  • Квітень 2015
  • Березень 2015

Категорії

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Езотерика
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров'я
  • Їжа
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Різне
  • Своїми руками
  • Свята
  • Сім'я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
Мапа сайту
©2025 NEWS ВІТРИНА
Go to mobile version