Skip to content
NEWS ВІТРИНА
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров’я
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Своїми руками
  • Сім’я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
  • Езотерика
  • Їжа
  • Свята
  • Різне
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

Здобні булочки з дріжджового тіста

admin, 19 Квітня 2023

Зміст

  • 1 ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
    • 1.1 Добавить комментарий

Здобні булочки з дріжджового тіста — дуже домашня, затишна, справді душевна випічка. Вони гарні в будь-який час дня, але особливо вранці. Погодьтеся: так приємно прокидатися від аромату свіжої випічки! Звичайно, це вимагатиме від господині особливого героїзму, навіть якщо йдеться про вихідний день, адже на вистоювання тіста йде кілька годин. Ловіть лайфхак! Замісіть дріжджове тісто для здобних булочок ввечері і приберіть у холодильник. А вранці дістаньте і залиште на 2 години. Коли тісто підніметься, розділіть його на булочки і готуйте далі за рецептом.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • молоко — 240 мл
  • свіжі дріжджі — 40 г
  • цукор — 120 г
  • ванільний цукор — 1 ч. л.
  • яйця — 4 шт.
  • борошно — 500 г
  • сіль — на кінчику ножа
  • вершкове масло — 30-50 г

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Приготуйте дріжджове тісто для здобних булочок. Для цього підігрійте в невеликій каструлі молоко приблизно до 30°C, додайте в нього дріжджі та перемішайте.

Додайте звичайний і ванільний цукор, сіль і перемішайте. Злегка збийте яйця і додайте в молочну суміш. Зверху просійте борошно з сіллю і ретельно вимісіть тісто для булочок.

Помістіть тісто в чисту миску, накрийте харчовою плівкою або рушником. Дайте тісту піднятися протягом 1 години. Обімніть тісто для булочок і повторіть процес ще 2 рази.

Тісто викладіть на стіл, припорошений борошном, і скачайте товсту ковбаску. Розділіть її на невеликі шматочки і сформуйте кульки. Залиште на 15 хвилин під рушником.

Кульки з тіста перекладіть у форму, злегка змащену вершковим маслом, розташовуючи їх близько одна до одної. Залиште ще на 10 хвилин під рушником.

Випікайте здобні булочки з дріжджового тіста в духовці, нагрітій до 180°C. У процесі змащуйте їх розтопленим вершковим маслом. Булочки будуть готові приблизно через 25 хвилин.

Корисна порада

Здобні булочки з дріжджового тіста подавайте на стіл у гарячому або теплому вигляді: так вони смачніші. Доповніть їх хорошим вершковим маслом, джемом і насолоджуйтеся!

Господині на замітку

Здобні булочки з дріжджового тіста можна приготувати не тільки зі свіжими, а й із сухими дріжджами. Їх знадобиться приблизно в 2-3 рази менше, тобто, в нашому випадку — 15-20 грамів.

Рецепт люб’язно надав Франц Гуїк, шеф-кухар Grand Park Hotel Health&Spa в Гастайні. «Наш регіон — місце унікальне, де, можливо, якоїсь надвидатної гастрономії і не існує зовсім… але готують так сильно, що неможливо забути. Як завжди, все геніальне — просто і дуже корисно». Приготуйте страви за його рецептами, і переконайтеся в цьому самі!

Добавить комментарий

Для отправки комментария вам необходимо авторизоваться.

Читайте також:
  1. Аджика з баклажанами по-краснодарськи
  2. Ажурні млинці на молоці з дріжджами
  3. Аварський хінкал
  4. Аджапсандал на мангалі
  5. Адигейський сир
  6. Адамове яблуко, що це таке і чи можна його з’їсти
  7. Авокадо з артишоками
  8. Адигейська сіль
  9. Адвент календар для дітей, завдання, подарунки та частування – все домашнє
  10. Азербайджанські кутаби із зеленню
  11. Аджика з чорноплідної горобини
  12. Австрійський штрудель із яблуками
  13. Адигейські рецепти
  14. Азербайджанський плов із куркою
  15. Аджапсандалі з картоплею
  16. Аджика на зиму з Абхазії, Владивостока, Краснодара та інших місць Росії, 7 перевірених рецептів
  17. Аджика, грузинська й абхазька приправа
  18. Аджика з хроном
  19. Адана кебаб або адана думур кебаб (Аdana kebabi)
  20. Азіатські парові булочки бао
  21. Абруццо: що подивитися і що спробувати
  22. Абрикосовий лікер
  23. Аджапсандалі по-грузинськи
  24. Авелук – що це таке? Як приготувати авелук смачно та просто
  25. Абрикоси: користь і шкода, чому їх обов’язково їсти в червні
  26. Адріан Кетглас
  27. Абхазька зелена аджика Абхазька зелена аджика
  28. Авелук із волоськими горіхами
  29. Азербайджанська кухня. Рецепти
  30. Абрикосовий компот
Їжа булочкидріжджовогоЗдобніЇжатіста

Навігація записів

Previous post
Next post

Актуальне

  • Датчик кислорода (лямбда-зонд): как он влияет на расход топлива
  • Ставится ли зубная коронка на живой зуб?
  • Академічне навантаження студентів Харкова та його вплив на якість підготовки курсових робіт
  • Чому сертифікат на кінну прогулянку є одним з найкращих подарунків
  • Кевларові шоломи

Архіви

  • Серпень 2025
  • Липень 2025
  • Червень 2025
  • Травень 2025
  • Квітень 2025
  • Березень 2025
  • Лютий 2025
  • Січень 2025
  • Грудень 2024
  • Листопад 2024
  • Жовтень 2024
  • Вересень 2024
  • Серпень 2024
  • Липень 2024
  • Червень 2024
  • Травень 2024
  • Квітень 2024
  • Березень 2024
  • Лютий 2024
  • Листопад 2023
  • Жовтень 2023
  • Вересень 2023
  • Серпень 2023
  • Липень 2023
  • Червень 2023
  • Травень 2023
  • Квітень 2023
  • Березень 2023
  • Лютий 2023
  • Січень 2023
  • Грудень 2022
  • Листопад 2022
  • Жовтень 2022
  • Вересень 2022
  • Серпень 2022
  • Липень 2022
  • Червень 2022
  • Травень 2022
  • Квітень 2022
  • Березень 2022
  • Лютий 2022
  • Січень 2022
  • Грудень 2021
  • Листопад 2021
  • Жовтень 2021
  • Вересень 2021
  • Серпень 2021
  • Липень 2021
  • Червень 2021
  • Травень 2021
  • Квітень 2021
  • Березень 2021
  • Лютий 2021
  • Січень 2021
  • Грудень 2020
  • Листопад 2020
  • Жовтень 2020
  • Вересень 2020
  • Серпень 2020
  • Липень 2020
  • Червень 2020
  • Травень 2020
  • Квітень 2020
  • Березень 2020
  • Лютий 2020
  • Січень 2020
  • Грудень 2019
  • Листопад 2019
  • Жовтень 2019
  • Вересень 2019
  • Серпень 2019
  • Липень 2019
  • Червень 2019
  • Травень 2019
  • Квітень 2019
  • Березень 2019
  • Лютий 2019
  • Січень 2019
  • Грудень 2018
  • Листопад 2018
  • Жовтень 2018
  • Вересень 2018
  • Серпень 2018
  • Липень 2018
  • Червень 2018
  • Травень 2018
  • Квітень 2018
  • Березень 2018
  • Лютий 2018
  • Січень 2018
  • Грудень 2017
  • Листопад 2017
  • Жовтень 2017
  • Вересень 2017
  • Серпень 2017
  • Липень 2017
  • Червень 2017
  • Травень 2017
  • Квітень 2017
  • Березень 2017
  • Лютий 2017
  • Січень 2017
  • Грудень 2016
  • Листопад 2016
  • Жовтень 2016
  • Вересень 2016
  • Серпень 2016
  • Липень 2016
  • Червень 2016
  • Травень 2016
  • Квітень 2016
  • Березень 2016
  • Лютий 2016
  • Січень 2016
  • Грудень 2015
  • Листопад 2015
  • Жовтень 2015
  • Вересень 2015
  • Серпень 2015
  • Липень 2015
  • Червень 2015
  • Травень 2015
  • Квітень 2015
  • Березень 2015

Категорії

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Езотерика
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров'я
  • Їжа
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Різне
  • Своїми руками
  • Свята
  • Сім'я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
Мапа сайту
©2025 NEWS ВІТРИНА
Go to mobile version