Skip to content
NEWS ВІТРИНА
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров’я
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Своїми руками
  • Сім’я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
  • Езотерика
  • Їжа
  • Свята
  • Різне
NEWS ВІТРИНА

Вітрина актуальних новини

“Баклажанья”, лазанья з баклажанів із томатним соусом

admin, 17 Листопада 2023

Зміст

  • 1 ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
    • 1.1 Добавить комментарий

Лазанья — дуже варіативна страва. У її базі лежать листи пасти, тобто, по суті, плоскі широкі макарони. Між ними шари якоїсь начинки — і тільки ви вирішуєте, якої саме. Давайте приготуємо дуже просту лазанью, в якій головними будуть смачні баклажани і томатний соус зі шматочками свіжих помідорів.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 16 аркушів лазаньї
  • 800 г баклажанів
  • 2 великих помідори (400 г)
  • 4-6 зубчиків часнику (20-30 г)
  • 1 банка (400 г) томатного соусу з базиліком
  • 400 мл томатного соку
  • 400 г моцарели для піци
  • рослинна олія
  • сіль
  • свіжомелений чорний перець

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Для соусу розчавіть, очистіть, подрібніть часник. Посипте часник сіллю (приблизно 2/3 ч. л.) і перцем, ще порубайте. Змішайте часник із томатним соусом і томатним соком.

Розігрійте духовку до 200°С. Застеліть 2 дека пергаментом. Наріжте баклажани вздовж пластинами завтовшки не більше 1 см. Щедро змастіть баклажани з одного боку олією і посоліть.

Викладіть баклажани масляним боком догори на підготовлені дека (можна трохи внахлест, щоб усі помістилися). Запікайте в духовці до рум’яної скоринки, приблизно 20 хв.

Свіжі помідори наріжте кубиками 2 см, трохи посоліть і поперчіть (сік, що витікає, додайте у ваш соус). Натріть моцарелу на крупній тертці й розділіть на дві нерівні частини, одна трохи більша за іншу.

Налийте у форму для запікання (див. пораду) кілька ложок води і трохи соусу, викладіть перший шар листів лазаньї. На них — трохи соусу і шар баклажанів. Потім знову соус, баклажани і менша частина моцарели. Продовжуйте викладати пасту, соус і баклажани, поки вони не скінчаться. Наприкінці залийте лазанью всім соусом, що залишився.

Закрийте форму змащеною олією фольгою і поставте в духовку на 30 хв. Потім приберіть фольгу. Посипте моцарелою, що залишилася, і поверніть у духовку ще на 10-15 хв. Подавайте гарячою або теплою.

Господині на замітку

Найзручніше готувати лазанью в глибокій прямокутній формі розміром 35 х 20 см, але можна і в довгій формі для кексів 35 х 10 см, у ній буде потрібно менше шарів пасти.

Добавить комментарий

Для отправки комментария вам необходимо авторизоваться.

Читайте також:
  1. Ароматний суп із гречаною крупою
  2. Батон смажений із молоком і яйцем
  3. 5 способів поліпшити курячий суп із локшиною
  4. Антрекот із яловичини
  5. Азовська тарань із Таганрога, жирна родичка вобли
  6. 22 здорові рецепти із селери
  7. 6 простих страв із сиру, які ви ще не куштували
  8. 5 найсмачніших поєднань із селерою
  9. Австрійський штрудель із яблуками
  10. Вірменський салат із печених овочів
  11. 5 цікавих страв із шиїтаке
  12. Бабусина ікра з баклажанів із цибулею
  13. 7 страв із хурми, які зроблять новорічні канікули незабутніми
  14. Азербайджанський плов із куркою
  15. 10 начинок до млинців із простих продуктів
  16. 5 страв із книг про Гаррі Поттера, які можна легко приготувати вдома
  17. 5 ідеальних поєднань із крабом для святкового столу
  18. 12 найкращих овочів із високим вмістом білка
  19. Англійський сендвіч із яйцем
  20. Батончики із сухофруктів
  21. 5 страв із чорної смородини для економної господині
  22. Ананасовий пунш із цитрусовою горілкою
  23. Бакинський плов із сухофруктами
  24. Азербайджанські кутаби із зеленню
  25. 5 весняних десертів із ревенем, які нікого не залишать байдужим
  26. 6 дуже смачних страв із кисломолочними продуктами для літнього сніданку
  27. Анна Павлова: 10 історій із життя вмираючого лебедя і повітряного десерту
  28. 6 секретів випічки пирогів із замороженими ягодами і ще дещо цікаве на закуску
  29. 6 чудових страв із сиром для сніданку
  30. Авелук із волоськими горіхами
Їжа “Баклажанья”,баклажанівізЇжалазаньясоусомтоматним

Навігація записів

Previous post
Next post

Актуальне

  • ТОП причин купить ключ активации Windows онлайн
  • Корпоративное обучение английскому: как это скажется на вашем бизнесе
  • Сверла: незаменимые помощники в деле точных отверстий
  • Требования к оформлению курсовой работы в медицинских вузах: практические советы
  • Чем особенно женское нижнее белье от интернет-магазина Kleo

Архіви

  • Липень 2025
  • Червень 2025
  • Травень 2025
  • Квітень 2025
  • Березень 2025
  • Лютий 2025
  • Січень 2025
  • Грудень 2024
  • Листопад 2024
  • Жовтень 2024
  • Вересень 2024
  • Серпень 2024
  • Липень 2024
  • Червень 2024
  • Травень 2024
  • Квітень 2024
  • Березень 2024
  • Лютий 2024
  • Листопад 2023
  • Жовтень 2023
  • Вересень 2023
  • Серпень 2023
  • Липень 2023
  • Червень 2023
  • Травень 2023
  • Квітень 2023
  • Березень 2023
  • Лютий 2023
  • Січень 2023
  • Грудень 2022
  • Листопад 2022
  • Жовтень 2022
  • Вересень 2022
  • Серпень 2022
  • Липень 2022
  • Червень 2022
  • Травень 2022
  • Квітень 2022
  • Березень 2022
  • Лютий 2022
  • Січень 2022
  • Грудень 2021
  • Листопад 2021
  • Жовтень 2021
  • Вересень 2021
  • Серпень 2021
  • Липень 2021
  • Червень 2021
  • Травень 2021
  • Квітень 2021
  • Березень 2021
  • Лютий 2021
  • Січень 2021
  • Грудень 2020
  • Листопад 2020
  • Жовтень 2020
  • Вересень 2020
  • Серпень 2020
  • Липень 2020
  • Червень 2020
  • Травень 2020
  • Квітень 2020
  • Березень 2020
  • Лютий 2020
  • Січень 2020
  • Грудень 2019
  • Листопад 2019
  • Жовтень 2019
  • Вересень 2019
  • Серпень 2019
  • Липень 2019
  • Червень 2019
  • Травень 2019
  • Квітень 2019
  • Березень 2019
  • Лютий 2019
  • Січень 2019
  • Грудень 2018
  • Листопад 2018
  • Жовтень 2018
  • Вересень 2018
  • Серпень 2018
  • Липень 2018
  • Червень 2018
  • Травень 2018
  • Квітень 2018
  • Березень 2018
  • Лютий 2018
  • Січень 2018
  • Грудень 2017
  • Листопад 2017
  • Жовтень 2017
  • Вересень 2017
  • Серпень 2017
  • Липень 2017
  • Червень 2017
  • Травень 2017
  • Квітень 2017
  • Березень 2017
  • Лютий 2017
  • Січень 2017
  • Грудень 2016
  • Листопад 2016
  • Жовтень 2016
  • Вересень 2016
  • Серпень 2016
  • Липень 2016
  • Червень 2016
  • Травень 2016
  • Квітень 2016
  • Березень 2016
  • Лютий 2016
  • Січень 2016
  • Грудень 2015
  • Листопад 2015
  • Жовтень 2015
  • Вересень 2015
  • Серпень 2015
  • Липень 2015
  • Червень 2015
  • Травень 2015
  • Квітень 2015
  • Березень 2015

Категорії

  • Авто
  • Акваріум
  • Будівництво
  • Дача
  • Дозвілля
  • Езотерика
  • Економіка
  • Електрика
  • Здоров'я
  • Їжа
  • Кіно
  • Корисно знати
  • Коти
  • Література
  • Музика
  • Наука
  • Оголошення
  • Подорожі
  • Поради
  • Різне
  • Своїми руками
  • Свята
  • Сім'я
  • Собаки
  • Тварини
  • Техніка
  • Туризм
  • Фінанси
Мапа сайту
©2025 NEWS ВІТРИНА
Go to mobile version